Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif a dezvăluit ”marele său regret” din perioada petrecută la Rapid: ”A fost o lipsă de comunicare”

Mihai Iosif a dezvăluit ”marele său regret” din perioada petrecută la Rapid: ”A fost o lipsă de comunicare”

Rapid

Comentarii

De numele lui Mihai Iosif se leagă promovarea miraculoasă a Rapidului în Liga 1 din 2021. În urmă cu apoape trei ani, giuleştenii au revenit pe prima scenă a fotbalului românesc, deşi multe voci au fost sceptice în momentul în care Iosif a fost numit antrenor principal al Rapidului.

Miţă Iosif îşi cere scuze faţă de galeria Rapidului: ”Regret că nu am sărbători alături de ei promovarea”

Pe 17 mai 2021, Rapid a promovat matematic în Liga 1, ajutată şi de egalul înregistrat la meciul dintre Poli Timişoara şi CS Mioveni. Rezultatul de la Mioveni a declanşat fiesta în vestiarul giuleştenilor, care au pierdut ultimele două jocuri rămase de disputat, cu FCU Craiova 1948 şi CS Mioveni.

În acea seară, Rapid a primit la Buftea vizita oltenilor lui Mititelu, însă eşecul nu i-a deranjat deloc pe suporterii vişinii, care au dorit ca sărbătoarea să continue, alături de echipă, în faţa Stadionului Giuleşti, arenă ce era în construcţie la acea vreme.

Totul a fost bine şi frumos până când galeria giuleşteană a fost înştiinţată de preşedintele Daniel Niculae că jucătorii vor merge direct la restaurant, iar implicit nu vor mai veni în Giuleşte să se bucure alături de suporteri.

Mihai Iosif a rememorat ziua în care Rapid a revenit în elită şi a declarat că încă regretă că nu sărbătoarea nu a continuat în Giuleşti.

”Seara în care am promovat a fost ca în basme, dar am un mare regret că nu am mers să sărbătorim alături de suporteri la Giuleşti, din cauza unei lipse de comunicare între conducere şi galerie. Noi, echipa, eram la mijloc, pentru că nu noi am făcut programul. Noi am mers în altă parte, iar suporterii au rămas în Giuleşti”, a spus Mihai Iosif la ”Vreau să ştiu”

Afla mai multe despre: mihai iosifrapiddaniel niculae 

viewscnt
Articole similare