Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturi la Abu Dhabi! Românca a făcut un meci mare şi a eliminat-o pe favorita 3

Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturi la Abu Dhabi! Românca a făcut un meci mare şi a eliminat-o pe favorita 3

Tenis

Comentarii

Sorana Cîrstea continuă forma foarte bună în circuitul WTA.

Sorana Cîrstea a eliminat-o pe favorita 3 la Abu Dhabi

Sorana Cîrstea, locul 26 WTA, s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale turneului de categorie WTA 500 Mubadala Abu Dhabi Open.

Cîrstea a învins-o în optimi pe favorita 3, sportiva elenă Maria Sakkari (9 WTA), scor 6-2, 6-1. Confruntarea a durat o oră şi 17 minute.

Românca o va întâlni în faza următoare pe rusoaica Daria Kasatkina, locul 14 WTA şi cap de serie 7.

Prin calificarea în sferturile de finală, Cîrstea şi-a asigurat un premiu de 24.910 dolari şi 108 puncte.

Simona Halep, făcută praf de fostul medic al echipei naţionale

Doctorul Pompiliu Popescu consideră că Simona Halep este vinovată în totalitate pentru situaţia în care se află. Ba mai mult, îi reproşează acesteia că a greşit modul în care a gestionat criza de imagine prin care trece. Medicul e de părere că dacă jucătoarea şi-ar fi asumat din prima vina, ar fi avut mai mult de câştigat decât dacă pozează în victimă.

„Să fie achitată nu cred, poate o avea şanse să îi fie redusă suspendarea iniţială de patru ani. Dar nu îi poate fi redusă cu mult, iar ea e deja în vârstă pentru sportul profesionist, deci oricum nu văd cum să mai revină pe teren. Noi am mai discutat şi ţi-am mai spus: păcat că îşi încheie cariera urât! Se întâmplă aşa ceva fiindcă a ales o cale greşită, a fost sfătuită prost.

Da, ea a ales să învinovăţească oameni, instituţii, laboratoare, a mers pe o cale pe care nu avea nicio şansă de succes. Mai bine ar fi recunoscut, “da, am greşit!”. Aşa, oamenii, suporterii ei, ar fi înţeles că era vorba, într-adevăr, despre o greşeală şi atât.

Continuând să susţină că a fost vina altora şi că nu s-a dopat, Simona le dă motive celor care s-ar putea întreba “oare a făcut aşa ceva doar acum? Nu cumva a procedat la fel pe tot parcursul carierei şi toate performanţele ei au fost realizate cu ajutorul dopingului?”.

Afla mai multe despre: sorana cirsteateniswta abu dhabi 

viewscnt
Articole similare