Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu ştie de ce Olguţa Vasilescu a vorbit despre fuziunea dorită în Craiova! "În trecut m-a executat" | EXCLUSIV

Adrian Mititelu ştie de ce Olguţa Vasilescu a vorbit despre fuziunea dorită în Craiova! "În trecut m-a executat" | EXCLUSIV
Comentarii

Lia Olguţa Vasilescu a declarat că îşi doreşte ca Mihai Rotaru (Universitatea Craiova) şi Adrian Mititelu (FCU Craiova) să se împace, iar în Bănie să existe o singură echipă.

Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei, a vorbit despre posibila fuziune dintre Universitatea Craiova, formaţie patronată de Mihai Rotaru, şi FC U Craiova, echipă deţinută de Adrian Mititelu.

NEWS ALERT | O singură echipă la Craiova? 

În ultima perioadă, s-a discutat despre o posibilă fuziune între U Craiova 1948 şi Universitatea Craiova! Lia Olguţa Vasilescu, cea care a avut un rol fundamental la apariţia echipei lui Mihai Rotaru, în 2013, a spus că susţine o fuziune între cele două grupuri pentru a exista o singură echipă "foarte bună, care să se bată la titlu an de an". 

Adrian Mititel, patronul echipei U Craiova, a vorbit despre acest zvon şi i-a dat replica edilului din Oltenia.

”A inceput campania electorală. În urmă cu 12 ani cine a adus-o la putere? Toată primavară atunci s-a rugat de mine să o susţin, am facut-o cum n-am facut în viaţa mea. A câştigat cu 6000 de voturi, l-a batut pe fostul primar care se vedea deja instalat. Am făcut o muncă titanică, ca după primul pe care l-a executat eu am fost. A primit ordin de la Victor Ponta.

(n.r. ce interes avea Ponta) Mircea Sandu! Pentru a scoate presiunea au inventat o nouă echipa, iar eu am fost transformat într-un individ care a făcut mult rău fotbalul. Ştiţi deja după tot procesul şi tot. Au inventat aceasta echipă, care îşi arogă istoria... etc.

Ea ştie ca nu e posibil, am discutat cu ea deja! Pentru ca ea ştie că nu se poate o fuzione, a spus-o pentru viitor votanti. Sunt oameni care îşi doresc acest lucru, ea punctat pentru ăia. Ştie ce a făcut în 2013 şi a vrut să îşi pregătească un tampon, uite că eu vreau să fie bine etc. Dar ea ştie că nu se poate!”, a declarat Adrian Mititelu la Orange Sport. 

Universitatea Craiova (condusă de Mihai Rotaru) se află pe locul al 4-lea în SuperLigă, cu 37 de puncte. De partea cealaltă, FCU Craiova (patronată de Adrian Mititelu) ocupă poziţia a 10-a din iearhia SuperLigii, cu 30 de puncte!

Adrian Porumboiu, atac la singurul arbitru român care va merge la EURO: „Pe ăsta nici în prima ligă nu l-aş ţine” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: adrian mititeluolguta vasilescuu craiovauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare