Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă de nerefuzat pentru ”Pepe” Bauza! Unde poate ajunge ”perla” lui FCU Craiova 1948: ”E prea bun”

Ofertă de nerefuzat pentru ”Pepe” Bauza!  Unde poate ajunge ”perla” lui FCU Craiova 1948: ”E prea bun”

Superliga

Comentarii

Juan Bauza este cel mai valoros jucător din lotul lui FCU Craiova, cotat la 1.000.000 de euro. Prestaţiile argentinianului nu au trecut neobservate, iar Adrian Mititelu a declarat că are câteva oferte importante pentru acesta.

Adrian Mititelu îl ridică îl slăvi pe ”Pepe” Bauza: ”Este mai bun decât ce are FCSB”

Patronul lui FCU Craiova 1948 a dezvăluit că a a primit o ofertă de peste 3.000.000 de euro din partea unei echipe din Orient pentru Juan Bauza, despre care a spus că este cel mai bun fotbalist care evoluează în România. 

Cu toate acestea, Mititelu susţine că încă nu s-a înţeles cu oficialii clubului respectiv, astfel că sunt şanse mari ca Bauza să rămână la Craiova până la sfârşitul acestui sezon.

”E prea mult spus că e cu bagajele făcute. N-am primit o confimare la ultima discuţie, da, este echipă din Golf, de la 3 milioane în sus. Eu zic că Bauza e cel mai bun din România, mai bun decât ce are FCSB. A fost şi lovit, a avut accidentări urâte, a fost un jucător ghinionist”, a spus Adrian Mititelu la OrangeSport.

Juan Bauza l-a costat pe Adrian Mititelu aproximativ 200.000 de euro, sumă pe care a plătit-o celor de la Csikszereda în două tranşe: 50.000 de euro pentru un împrumut în vara lui 2021 + 150.000 de euro pentru transferul definitiv în vara lui 2022.

  • 5 goluri şi 5 pase decisive în 16 partide de Superligă a adunat Juan Bauza în acest sezon.

Afla mai multe despre: fcu craiova 1948superligăadrian mititelujuan bauza 

viewscnt
Articole similare