Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmescu şi Panduru au analizat o posibilă fuziune între cele două echipe din Craiova: „Cu cei doi în funcţie?!” | EXCLUSIV

Cosmescu şi Panduru au analizat o posibilă fuziune între cele două echipe din Craiova: „Cu cei doi în funcţie?!” | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei, a adus în atenţia publică un subiect foarte controversat în oraş: fuziunea celor două echipe de fotbal.

Fuziune între cele două echipe din Craiova? Cosmescu şi Panduru au dat verdictul

În direct la Orange Sport, Bogdan Cosmescu şi Basarab Panduru au comentat această situaţie şi au exclus varianta din start. Invitaţii lui Dan Udrea nu consideră că ar putea există consens între Mihai Rotaru şi Adrian Mititelu. Ba mai mult, Pandi e de părere că primarul Craiovei a propus această variantă doar pentru a câştiga simpatia cetăţenilor, având în vedere că alegerile locale vor avea loc în toamna acestui an.

Bogdan Cosmescu: „În fotbal nu funcţionează regula 1+1+2. Adică să combini două echipe ca să faci una bună. Din 2 echipe poţi face una proastă. Eu nu cred că se va putea niciodată cu cei doi în funcţie (n.r. cu Mihai Rotaru şi Adrian Mititelu). Nu e posibilă o fuziune din punctul meu de vedere.

Basarab Panduru: „Când sunt alegerile? La toamnă, da? E clar că a făcut declaraţiile astea doar pentru campania electorală. Nu vrea să supere pe nimeni în oraş. De asta a zis de fuziune”

  • Universitatea Craiova ocupă locul 4 în clasamentul Superligii, cu 37 de puncte adunate în 24 de meciuri
  • De cealaltă parte, FCU Craiova se află pe poziţia a 10-a în clasament, cu 30 de puncte obţinute în 24 de etape
 

Afla mai multe despre: fcu craiovauniversitatea craiova,  

viewscnt
Articole similare