Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Racheta" lui Gigi Becali, gata de decolare. MM Stoica: "Doar atât ar putea juca" | EXCLUSIV

"Racheta" lui Gigi Becali, gata de decolare. MM Stoica: "Doar atât ar putea juca" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Nana Antwi este cea mai recentă achiziţie de la FCSB. Fundaşul ghanez venit de la FC Urartu, campioana Armeniei, este pregătit să debuteze la FCSB.

Patronul FCSB-ului, Gigi Becali, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Orange Sport, faptul că ghanezul Nana Antwi a primit permisul de muncă, iar cel mai probabil va fi în lotul lui Elias Charalambous pentru partida cu Sepsi de la sfârştiul acestei săptămâni.

"Mai vine şi Nana (n.r. - Antwi). El poate să joace şi atacant în dreapta. I-a venit permisul de muncă, da, ieri", a spus Gigi Becali la Orange Sport.

  • 275.000 de euro este cota de piaţă a lui Nana Antwi, conform transfermarkt.de.
  • 50.000 de euro a plătit FCSB pentru transferul lui Nana Antwi, celor de la Urartu.

Mihai Stoica: "E o apariţie nouă pe bancă"

Fundaşul ghanez adus de Gigi Becali de la Urartu în această iarnă şi-a obţinut permisul de muncă şi are drept de joc în tricoul noii sale echipe. Singurul impediment din faţa tânărului fundaş lateral este pregătirea fizică, pe care oficialii FCSB-ului speră că o pot pune la punct cât de curând.

MM Stoica consideră că Antwi poate juca pentru FCSB în acest moment, însă, nu pentru prea multe minute pe meci.

"Mai are. Încă nu poate. Poate să fie în lot şi să joace 15-20 de minute, dar nu mai mult, acum, la meciul ăsta (n.r. - cu Sepsi). E o apariţie nouă pe bancă. Poate va debuta. El a jucat, totuşi, în Armenia, a fost în Franţa... Şi încă o chestie, ghanezii înţeleg foarte bine româna. Ştie ce are de făcut. La Ngezana au fost probleme mari." a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: gigi becalinana antwimm stoicafcsb 

viewscnt
Articole similare