Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După Basarab Panduru, un alt nume important îi ia apărarea lui Eduard Radaslavescu: "M-aş bucura dacă ar pleca în altă parte"

După Basarab Panduru, un alt nume important îi ia apărarea lui Eduard Radaslavescu: "M-aş bucura dacă ar pleca în altă parte"

FCSB

Comentarii

Eduard Radaslavescu (19 ani) a jucat timp de nouă minute în partida celor de la FCSB împotriva Farului, în meciul din etapa a 24-a, încheiat 1-1.

Fostul fotbalist al celor de la Farul, Eduard Radaslavescu nu a impresionat în cele nouă minute jucate în partida de pe Arena Naţională. Internaţionalul de tineret a avut parte de două ocazii mari pe care nu a reuşit să le fructifice. Valul de critici la adresa tânărului jucător a fost consistent, iar Basarab Panduru i-a sărit în apărarea mijlocaşului de la FCSB.

Basarab Panduru, "scut" în jurul lui Eduard Radaslavescu

"L-am văzut pe Radaslavescu, multă lume o să spună că trebuia să dea gol, trebuie să facă. Nu trebuie să facă nimic, nu avea de unde să facă, absolut nimic nu avea. În ultimele nu ştiu câte luni, nu ştiu câte minute are, nu ştiu dacă are 100 de minute jucate.

Cum vrei ca un jucător care nu este deloc băgat să fie nu ştiu cum? Dacă eşti în situaţia aia, trebuie să realizezi că nu poţi nimic", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, a decis să îl apere pe tânărul fotbalist cumpărat de FCSB în vara anului 2022, de la Farul, pentru 850.000 de euro.

"Fotbaliştii simt, în momentul în care sunt în teren ştiu cine poate ajunge mai uşor la poarta adversă. Pe Radaslavescu îl cunosc mai bine ca voi, a fost ani şi ani de zile la echipele naţionale. 

A fost o promisiune foarte mare pe vremea în care juca la Gică Hagi. A jucat şi s-a calificat la European cu cei mai mari ca el, 2003. Era titular, a fost o promisiune. Nu cred că a greşit FCSB că l-a luat.

El are o problemă de evoluţie. A scăzut foarte mult. El dădea goluri la echipele naţionale, era spectaculos. Foarte mulţi jucători tineri sunt racolaţi prea devreme şi nu evoluează.

Dă-l la Divizia B, să înveţe jocul. Îl etichetăm pentru cele 12 minute? De exemplu, la ambele echipe au fost jucători de 16 ani şi jumătate sau 17 ani. Vi se pare Radaslavescu un jucător terminat?

M-aş bucura să se ducă în altă parte şi să iasă în evidenţă." a declarat Mihai Stoichiţă, la Fanatik.

Afla mai multe despre: eduard radaslavescufcsbmihai stoichitabasarab panduru 

viewscnt
Articole similare