Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu se apără, la o săptămână de la incidentul din finalul meciului cu Rapid: "Nu e prima dată când mi se întâmplă pe Giuleşti"

Dorinel Munteanu se apără, la o săptămână de la incidentul din finalul meciului cu Rapid: "Nu e prima dată când mi se întâmplă pe Giuleşti"

Oțelul Galați

Comentarii

Dorinel Munteanu, antrenorul celor de la Oţelul Galaţi, se apără la o săptămână de la incidentul de la flash-interviul de la finalul partidei dintre Oţelul Galaţi şi Rapid.

Antrenorul gălăţenilor a avut un derapaj rasist la finalul partidei dintre Oţelul şi Rapid, scor 2-1, meci din cadrul etapei a 24-a din Superliga.

Fanii gazdelor care stăteau în sectorul aflat deasupra băncii tehnice l-au înjurat pe antrenorul oaspeţilor, pe parcursul meciului din Giuleşti. Antrenorul formaţiei din Moldova i-a numit pe fanii respectivi: "aşa, mai bronzaţi puţin".

Consilul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a anunţat că se va autosesiza în cazul în care suporterii Rapidului vor face plângere, spunea Cristian Jura, secretar de stat CNCD, conform Fanatik.

Dorinel Munteanu: "Au fost lucruri mult mai grave spuse la un nivel foarte înalt"

”Au fost lucruri mult mai grave şi spuse la un nivel foarte înalt. Nu ştiu cu ce am deranjat că am spus acel cuvânt nefericit. În primul rând, trebuie să ia în considerare ce a spus şi şeful galeriei rapidiste pentru că eu i-am felicitat. Nu ştiu de ce aceşti oameni nu au venit să se uite la meci, ci au venit porniţi să…

Nu este prima dată când mi se întâmplă aşa în Giuleşti, dar asta este situaţia. Nu ştiu ce decizie se va lua, dar cum am spus, au fost lucruri şi mai grave spuse”, a declarat Dorinel Munteanu, la conferinţa de presă înainte de partida de acasă, cu FC U Craiova.

Oţelul primeşte vizita celor de la FC U Craiova 1948 în primul meci al etapei cu numărul 25 din Superliga. Gălăţenii sunt pe locul 12, cu 28 de puncte, înainte de meciul cu echipa antrenată de italianul Giovanni Costantino.

Oltenii sunt pe locul 10, cu 30 de puncte. În ultima etapă, echipa patronată de Adrian Mititelu s-a impus pe teren propriu împotriva celor de la Dinamo Bucureşti, pe teren propriu, scor 2-1.

 

Afla mai multe despre: otelul galatidorinel munteanurapid 

viewscnt
Articole similare