Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Ioniţă, dorit cu insistenţă! Favoritul Giuleştiului este la un pas să plece de la Rapid

Alex Ioniţă, dorit cu insistenţă! Favoritul Giuleştiului este la un pas să plece de la Rapid

Rapid

Comentarii

Alex Ioniţă este foarte aproape să se despartă de Rapid din vară.

Alex Ioniţă ar putea pleca de la Rapid!

Fotbalistul se află în ultimele 6 luni de contract, iar statutul său actual la club nu îl mulţumeste. „Copilul” Giuleştiuluii nu a fost utilizat foarte des şi ia în calcul să plece de la Rapid, mai ales că există interes pentru el. Este vorba despre Qingdao West Coast, o formaţie nou promovată în prima ligă din China, anunţă gsp.ro.

Mijlocaşul a îmbrăcat tricoul Rapidului în 18 meciuri de Superligă în actualul sezon, reuşind să înscrie de 5 ori şi să ofere 2 pase de gol. Totuşi, Bergodi pare să nu se bazeze pe Ioniţă, el fiind doar rezervă neutilizată în ultimele 3 meciuri de campionat. 

În plus, salariul primit de la chinezi ar fi un alt factor important în decizia luată de fotbalist.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Alex Ioniţă, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Gigi Becali dă de pământ cu un rival din Superligă”: ”Niciodată în viaţa lui nu va putea să treacă peste mine” | EXCLUSIV

"Şucu? Niciodată în viaţa lui nu va putea cât sunt eu în fotbal să treacă. Alea nu sunt sume aşa mari, 600.000-700.000. N-a dat 3 milioane, cum au dat eu pe Coman.

Singurii care ar putea să treacă peste mine sunt Ţiriac şi Lucescu, dar mă bat şi eu, chiar dacă ar investi. E variantă viabila cu ei la Dinamo. Lucescu a zis că stadionul va fi în centru şi vor fi şi alte servicii. Stadionul va avea multe spaţii comerciale. Ei ce au spus? Că dacă ajung la o înţelegere cu Ministerul de Interne. Ce înseamnă asta? Stadionul va deservi echipa de fotbal, iar spaţiile comerciale pot scoate 10 milioane de euro pe an, cel puţin.

Varianta Ţiriac - Lucescu e de luat în calcul. Ţiriac e deştept, niciodată nu o să poată pierde bani. E prea deştept la afaceri. Nici nu-l interesează pe el, are prea multă popularitate, nume şi ce vrei tu. Îl mai interesează pe el asta? Nu l-a interesat niciodată nici în politică, nici în nimic. El niciodată nu intră dacă pierde bani. Lucescu a şi zis că vor intra doar în varianta în care vor avea succes.

Ţiriac şi Lucescu sunt singurii care mă pot învinge pe mine. Nu cred că mă pot bate cu ei. O să mă zbat, dar e greu să te baţi cu ei. Ţiriac are bani mulţi, iar Lucescu e cel mai mare specialist din fotbalul românesc care a existat. Eu mă mai zbat, dar va fi greu", a spus Gigi Becali, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: alex ionitarapidgiulesti 

viewscnt
Articole similare