Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali dă de pământ cu un rival din Superligă”: ”Niciodată în viaţa lui nu va putea să treacă peste mine” | EXCLUSIV

Gigi Becali dă de pământ cu un rival din Superligă”: ”Niciodată în viaţa lui nu va putea să treacă peste mine” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Gigi Becali nu se teme de milioanele lui Dan Şucu. Patronul lui FCSB a declarat că nu a fost impresionat de transferurile făcute de Rapid în această iarnă, deşi noii-veniţi din Giuleşti au arătat că îşi merită banii, cel puţin până în acest moment.

Rapidul lui Şucu nu îl sperie pe Gigi Becali: ”Nu sunt sume mari”

Gigi Becali a declarat, în exclusivitate pentru Orange Sport, că nu se teme de niciun patron rival din Superligă şi susţine că doar un parteneriat Lucescu-Ţiriac l-ar pe spate, având în vedere inteligenţa financiară pe care o are fostul tenisem.

"Şucu? Niciodată în viaţa lui nu va putea cât sunt eu în fotbal să treacă. Alea nu sunt sume aşa mari, 600.000-700.000. N-a dat 3 milioane, cum au dat eu pe Coman.

Singurii care ar putea să treacă peste mine sunt Ţiriac şi Lucescu, dar mă bat şi eu, chiar dacă ar investi. E variantă viabila cu ei la Dinamo. Lucescu a zis că stadionul va fi în centru şi vor fi şi alte servicii. Stadionul va avea multe spaţii comerciale. Ei ce au spus? Că dacă ajung la o înţelegere cu Ministerul de Interne. Ce înseamnă asta? Stadionul va deservi echipa de fotbal, iar spaţiile comerciale pot scoate 10 milioane de euro pe an, cel puţin.

Varianta Ţiriac - Lucescu e de luat în calcul. Ţiriac e deştept, niciodată nu o să poată pierde bani. E prea deştept la afaceri. Nici nu-l interesează pe el, are prea multă popularitate, nume şi ce vrei tu. Îl mai interesează pe el asta? Nu l-a interesat niciodată nici în politică, nici în nimic. El niciodată nu intră dacă pierde bani. Lucescu a şi zis că vor intra doar în varianta în care vor avea succes.

Ţiriac şi Lucescu sunt singurii care mă pot învinge pe mine. Nu cred că mă pot bate cu ei. O să mă zbat, dar e greu să te baţi cu ei. Ţiriac are bani mulţi, iar Lucescu e cel mai mare specialist din fotbalul românesc care a existat. Eu mă mai zbat, dar va fi greu", a spus Gigi Becali, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: superligafcsbrapiddan sucu 

viewscnt
Articole similare