Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali nu ia un jucător de la Farul de ”teama” lui Hagi: ”Nu pot să îi fac în viaţa mea aşa ceva...” | EXCLUSIV

Becali nu ia un jucător de la Farul de ”teama” lui Hagi: ”Nu pot să îi fac în viaţa mea aşa ceva...” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Rivali in Superligă, Gica Hagi si Gigi Becali se cunosc de peste 30 de ani.

Becali, despre interesul pentru Kiki

După 24 de meciuri disputate în actualul sezon de SuperLigă, cei de la FCSB se află pe primul loc în campionat, cu 51 de puncte în ierarhie.

Cu un avans confortabil în fruntea clasamentului, mulţi oameni din lumea fotbalului deja consideră că titlul este adjudecat de FCSB, pentru că nici celelalte echipe nu par suficient de constante încât să ţină pasul cu ”roş-albaştrii”.

Acest aspect îi dă aripi lui Gigi Becali, patronul de la FCSB, care vrea să mai întârească echipa ca să fie sigur de câştigarea titlului. Pe lista patronului de la FCSB se află şi Kiki de la Farul, însă Becali a recunoscut că nu a intrat în negocieri cu jucătorul din cauza lui Hagi: ”Nu pot să îi fac aşa ceva niciodată!”.

Pe Gică Hagi şi Gigi Becali i-a legat o strânsă prietenie, transformată ulterior în relaţie de rudenie, „Regele” fiind naşul omului care conduce de mai bine de 20 de ani destinele FCSB-ului. 

”(n.r. despre Kiki de la Farul) Mi-a spus, nu mai ştiu cine, acum două, trei luni, dacă-l vreau pe Kiki. Dacă-l vreau pe Kiki, vorbesc cu Hagi. Intră în ultimele şase luni. Nu-l vreau aşa niciodată de la Hagi, nu-i fac niciodată în viaţa mea lui Hagi aşa ceva. Jucătorul îmi place, doar că niciodată nu fac aşa ceva.

Aaaa, cum fac? Bă, Gică, pot? Îl întreb. Şi la Louis Munteanu, dacă zice da, da, dar altfel nu fac. După Gică fac după înţelegere, nu după regulament”, a declarat Gigi Becali la Orange Sport. 

În prezent, după 24 de etape disputate, podiumul SuperLigii este ocupat de FCSB (51 de puncte), CFR Cluj (42 de puncte) şi Rapid Bucureşti (42 de puncte). 

Gigi Becali, pus pe glume! Ce ”cadou” i-a făcut lui Hagi de ziua lui

Gică Hagi a muncit inclusiv de ziua sa. "Regele" a împlinit 59 de ani, ieri. A doua zi, Gigi Becali a fost întrebat direct dacă i-a urat ceva naşului Gică Hagi şi a răspuns în stilul său caracteristic. 

"Păi, i-am transmis. I-am dat un punct (n.r. râde). A fost bine. Voiam să câştig, dar Gică este şi el mare. I se spune şi regele. Dacă şi de ziua lui mânca bătaie... A luat un punct. E un punct mare. Nu comentăm arbitrajul. Dacă Gică aşa a zis, aşa să fie ca el, că a fost şi ziua lui", a spus Gigi Becali.

În etapa viitoare, FCSB o înfruntă pe Sepsi Sf. Gheorghe, pe teren propriu. În turul campionatului, în partida de la Sf. Gheorghe, bucureştenii s-au impus cu scorul de 5-2.

Afla mai multe despre: kikifarulgică hagibecali 

viewscnt
Articole similare