Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Crezi ca sunt prost?”. Şumudică, după eliminarea din Cupa Turciei: ”Ce ar trebui să fac dacă se ratează un penalty?” | VIDEO

”Crezi ca sunt prost?”. Şumudică, după eliminarea din Cupa Turciei: ”Ce ar trebui să fac dacă se ratează un penalty?” | VIDEO

Stranieri

Comentarii

Antrenorul român al celor de la Gaziantep, Marius Şumudică (52 de ani), a tras concluziile după eliminarea din Cupa Turciei suferită în faţa celor de la Fenerbahce.

Gaziantep, antrenată de Marius Şumudică şi la care evoluează Alexandru Maxim, Denis Drăguş, Florin Niţă şi Deian Sorescu, a fost eliminată în optimile de finală ale Cupei Turciei, de Fenerbahce, liderul din Superliga Turciei.

Fenerbahce s-a impus cu scorul de 2-0, golurile fiind marcate de Batshuayi ’17 (penalty), ’31.

Totuşi, Gaziantep a avut şansa de a reveni în joc în minutul 29, prin Alex Maxim, dar mijlocaşul român a ratat un penalty. La două minute distanţă, Batshuayi a făcut ”dubla” şi a stabilit scorul final.

La Gaziantep, legiunea de români a evoluat în felul următor: Florin Niţă a fost integralist, Alex Maxim şi Denis Drăguş au jucat o repriză, iar Deian Sorescu a evoluat până în minutul 68.

Reacţia lui Şumudică după ieşirea lui Gaziantep din Cupa Turciei

La capătul partidei în care a fost eliminat din Cupa Turciei, Marius Şumudică a reacţionat şi a punctat faptul că echipa sa a făcut o primă repriză foarte bună, iar momentul cheie al meciului a fost penalty-ul ratat.

”Cred că am jucat mai bine azi. Nu-mi amintesc ca Fenerbahce să fi ajuns la poarta noastră în prima repriză. Am fost foarte buni în prima repriză. Ne-am descurcat foarte bine în primele 20 de minute.

Când nu poţi transforma penalty-ul în gol, atunci se schimbă situaţia în cadrul echipei. Am exersat penalty-urile la antrenamentul de ieri. Ce ar trebui să fac dacă se ratează un penalty?” a declarat Şumudică, potrivit presei locale.

Totuşi, când a fost întrebat despre numele jucătorilor pe care ar urma să-i aducă la Gaziantep, Marius Şumudică a fost categoric.

”Crezi ca sunt prost? Nu vă pot spune numele lor până nu finalizăm transferul. Dacă îi spun numele, o altă echipă poate interveni şi îi poate întoarce pe jucători”, a completat antrenorul român.

Situaţia nu este mai bună pentru Gaziantep nici în campionat, acolo unde se poziţionează pe locul 18 din 20, cu 24 de puncte după 24 de etape. În ultimele cinci runde, echipa lui Marius Şumudică are două eşecuri şi trei remize.

Afla mai multe despre: marius sumudicaalex maximturciagaziantep 

viewscnt
Articole similare