Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Vreau sa îl remarc”. MM Stoica are un ”nou preferat” în apărarea FCSB-ului: ”De departe cel mai bun fundaş!” | EXCLUSIV

”Vreau sa îl remarc”. MM Stoica are un ”nou preferat” în apărarea FCSB-ului: ”De departe cel mai bun fundaş!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a remizat în ultima etapă cu Farul Constanţa pe Arena Naţională, scor 1-1.

MM Stoica laude pentru Risto Radunovic

FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, luni, pe Arena Naţională, în compania echipei Farul Constanţa, în etapa a XXIV-a a Superligii. Alhassan a deschis scorul în minutul 55, iar Larie a egalat dintr-un penalty controversat, după ce lui Louis Munteanu i s-a anulat un gol pentru un offside la fel de controversat. 

După meci, MM Stoica l-a lăudat pe Risto Radunovic pentru evoluţiile pe care le-a avut de-a lungul timpului la FCSB. 

”Vreau să remarc constanţa în evoluţii, la cel mai înalt nivel, a lui Risto Radunovic, care este de departe cel mai bun fundaş stânga, în opinia mea cel puţin, pe care l-am văzut în ultimii ani în campionatul nostru, nu întâmplător e titular în naţionala Muntenegrului”, a spus Mihai Stoica la televiziunea OrangeSport.

  • 1.400.000 de euro este cota de piaţă a lui Risto Radunovic, conform transfermarkt.de.

Muntenegreanul a fost titular în apărarea celor de la FCSB şi a bifat cel de-al 93-lea meci în tricoul roş-albastru. 

Astfel, Risto Radunovic a devenit fotbalistul străin cu cele mai multe partide jucate pentru echipa patronată de Gigi Becali, după ce l-a depăşit pe Harlem Gnohere (92 de meciuri). 

Pleacă Risto Radunovic de la FCSB?

Risto Radunovic mai are contract cu FCSB până la 31 decembrie 2024. Aşadar, la 1 iulie 2024 va intra în ultimele şase luni de contract de gruparea roş-albastră şi poate negocia cu orice altă formaţie doreşte.

Dacă se ajunge şi la o înţelegere, Risto Radunovic ar putea semna un pre-contract, care să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2025, însă, atunci, FCSB ar utiliza un jucător aflat, inevitabil, cu gândul la următoarea sa destinaţie.

Afla mai multe despre: fcsbmm stoicaristo radunovic 

viewscnt
Articole similare