Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ar da şi 18 goluri”. FCSB şi-a găsit atacantul fără pereche. Echipa victimă: o rivală din Superligă. ”Nea Gigi are bani”

”Ar da şi 18 goluri”. FCSB şi-a găsit atacantul fără pereche. Echipa victimă: o rivală din Superligă. ”Nea Gigi are bani”

FCSB

Comentarii

FCSB nu mai contează pe Andrea Compagno, italianul fiind un jucător căzut în dizgraţia lui Gigi Becali. Dar liderul Superligii ar putea pune mâna pe un atacant de la o rivală din campionat, Farul Constanţa.

FCSB şi Farul Constanţa au încheiat la egalitate, scor 1-1, într-un duel din etapa a 24-a din Superliga României. Meciul s-a disputat în ziua în care Gică Hagi a împlinit 59 de ani.

Pentru gazde a marcat Alhassan (55), iar Farul a egalat în minutul 90+5, prin Larie, care a transformat o lovitură de la 11 metri acordată în urma consultării VAR.

S-a apelat la VAR şi în minutul 58, când Louis Munteanu a marcat pentru Farul, dar golul a fost anulat pe motiv de offside după o lungă consultare a arbitrajului video.

Ce atacant din Superliga României i-a fost propus lui Gigi Becali

Iar la câteva zile distanţă de la disputarea duelului de pe Arena Naţională, a apărut o variantă posibilă de trecere a lui atacantului de 21 de ani de la Farul la FCSB.

Florentin Petre a abordat subiectul şi a punctat faptul că Louis Munteanu ”ar da între 14 şi 18 goluri” la formaţia bucureşteană.

Până acum, cel mai eficient sezon la nivel de seniori pentru tânărul atacant a fost cel precedent, în care a marcat 10 goluri pentru Farul, iar ultima sa reuşită de atunci a făcut-o campioana României pe formaţia de la malul mării.

”Este normal, a început să se priceapă mult mai bine la fotbal decât în anii trecuţi, acum vede altfel lucrurile. Este un jucător cu o calitate extraordinar de bună, de asta l-a dat împrumut Fiorentina să se dezvolte mult mai bine şi să prindă o experienţă mult mai mare în campionatul românesc.

Louis Munteanu cred că joacă la 80% din capacitatea pe care poate să o dezvolte, iar nea Gigi este normal când ai bani, eşti puternic, ai echipă. La ce echipă are în spate, Louis Munteanu cred că ar da între 14 şi 18 goluri. Este un jucător căruia îi plac spaţiile, un jucător rapid, un jucător de execuţie care marchează goluri.

Chiar dacă îşi creează foarte multe faze de finalizare pe mine mă încântă ca jucător. Este un jucător foarte bun, că vorbeaţi mai devreme şi cele două transferuri pe care le-au făcut. Pe Louis Munteanu l-ai luat, l-ai pus în echipă şi îţi dă randamentul maxim”, a declarat Petre, potrivit Fanatik.

În sezonul actual, Louis Munteanu a marcat cinci goluri şi a oferit două pase decisive în 19 meciuri de campionat. Este cotat la 1,5 milioane de euro.

Afla mai multe despre: fcsbfarullouis munteanuflorentin petregigi becali 

viewscnt
Articole similare