Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Domnului de la VAR îi tremura calculatorul”. A marcat pentru Farul, dar golul său a fost anulat în duelul cu FCSB

”Domnului de la VAR îi tremura calculatorul”. A marcat pentru Farul, dar golul său a fost anulat în duelul cu FCSB

Farul Constanța

Comentarii

Atacantul celor de la Farul Constanţa, Louis Munteanu (21 de ani), a tras concluzii dure la adresa arbitrajului după remiza cu liderul FCSB.

FCSB şi Farul Constanţa au încheiat la egalitate, scor 1-1, într-un duel din etapa a 24-a din Superliga României. Meciul s-a disputat în ziua în care Gică Hagi a împlinit 59 de ani.

Pentru gazde a marcat Alhassan (55), iar Farul a egalat în minutul 90+5, prin Larie, care a transformat o lovitură de la 11 metri acordată în urma consultării VAR.

S-a apelat la VAR şi în minutul 58, când Louis Munteanu a marcat pentru Farul, dar golul a fost anulat pe motiv de offside după o lungă consultare a arbitrajului video.

Reacţie dură a atacantului de la Farul, după ce golul său a fost anulat: ”Eram sigur 100% că o să dea offside”

La finalul meciului, Louis Munteanu a avut o reacţie dură la adresa arbitrajului. Legat de fotbal, atacantul Farului s-a arătat mulţumit de remiza scoasă pe terenul liderului din România.

”Acesta e fotbalul. Suntem multumiţi cu acest egal. Următorul meci este cu Dinamo şi trebuie să-l câştigăm.

Am trăit intens meciul. Cred că domnului de la VAR îi tremura calculatorul când trăgea linia (n.r. la anularea golului Farului). Eram sigur 100% că o să dea offside. Aşa am simţit eu. Nu ştiu dacă are cineva ceva cu noi. 

Am început bine acest an, aceste trei meciuri şi trebuie să câştigăm următoarele meciuri. Trebuie să fim obligatoriu în play-off. Acesta este obiectivul nostru”, a declarat Munteanu, după meci.

În urma rezultatului de pe Arena Naţională, FCSB a acumulat 51 de puncte şi este pe primul loc în Superligă, iar Farul Constanţa este pe cinci, cu 37 de puncte.

Afla mai multe despre: farulfcsb farullouis munteanu 

viewscnt
Articole similare