Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Uite golul, nu e golul”. Farul a marcat cu FCSB, apoi a intervenit VAR-ul. Analiză de şapte minute. Reacţia lui Hagi pe margine

VIDEO | ”Uite golul, nu e golul”. Farul a marcat cu FCSB, apoi a intervenit VAR-ul. Analiză de şapte minute. Reacţia lui Hagi pe margine

Superliga

Comentarii

Ultimul meci al etapei a 24-a iin Superligă a adus duelul dintre liderul campionatului, FCSB, şi campina României, Farul Constanţa.

FCSB şi Farul Constanţa s-au întâlnit în cadrul etapei cu numărul 24 din Superliga României, chiar de ziua de naştere a ”Regelui” Gică Hagi.

Prima ocazie a aparţinut echipei constănţene, dar liderul României a replicat imediat cu trei şanse bune de gol. Buzbuchi a intervenit foarte bine de fiecare dată.

Până la pauză, jucătorii lui Elias Charalambous au atacat în mod constant, dar s-au lovit de ”zidul” numit Buzbuchi.

Golul Farului, anulat pentru un offside milimentric

Totuşi, apărarea lui Gică Hagi nu a mai rezistat în repriza a doua. Florinel Coman a centrat, iar Baba Alhassan a reuşit să introducă mingea în poartă.

S-a produs, astfel, deschiderea de scor pe Arena Naţională. Mijlocaşul ghanez a marcat primul său gol pentru echipa bucureşteană.

Imediat a venit şi egalarea. Campioana a dat lovitura prin Louis Munteanu, în minutul 58, dar faza a fost verificată şi la VAR. Analiza a durat până la şapte minute.

La final, verdictul arbitrilor a fost următorul: anularea golului marcat de Farul pentru offside, unul milimetric. Gică Hagi a înmărmurit pe banca tehnică.

Indiferent care va fi până la urmă rezultatul final, cu siguranţă vor fi multe discuţii pe baza respectivei faze de arbitraj.

Afla mai multe despre: fcsb farulfcsbfarulsuperliga 

viewscnt
Articole similare