Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Dumiter l-a desfiinţat pe fratele lui Istvan Kovacs: ”Mi-a spus că mă execută!”

Andrei Dumiter l-a desfiinţat pe fratele lui Istvan Kovacs: ”Mi-a spus că mă execută!”

Superliga

Comentarii

Andrei Dumiter, atacantul lui FC Voluntari, a avut un discurs foarte dur la adresa lui Szabolcs Kovacs, la finalul meciului cu Hermannstadt, încheiat la egalitate, scor 1-1.

Andrei Dumiter nu a avut milă de Szabolcs Kovacs: ”Nu îneleg ce înseamnă acest vocabular”

Fostul jucător de la FCSB a răbufnit la adresa ”centralului”, pe care l-a acuzat că a avut un vocabular nepotrivit. Dumiter, jucătorul care a obţinut penalty-ul din care FC Voluntari a egalat în prelungiri, s-a plâns, de asemenea, şi de faptul că a fost nevoie de arbitrajului video pentru a sancţiona infracţunea produsă în careul sibian.

”(n.r. despre faza penalty-ului)  Şi la Botoşani, tot aşa. A trebuit să stau jos, să între salvarea, să se gândească că poate e penalty. Trebuie să fie mai atenţi şi să vorbească mai frumos, pentru că mi-a spus: ”Te execut la următoarea.” Nu înţeleg ce înseamnă acest vocabular. De aia am şi stat cu mâinile la spate, ca să nu îi dau vreun motiv să îmi dea cartonaş galben sau roşu. Trebuie să existe şi mai mult respect din partea lor, pentru că tot timpul ei cred că deţin adevărul suprem, iar noi suntem ăia mai proşti.Trebuie să fim mai echidistanţi.

Dacă la fotbal există ”Să executăm”, nu ştiu ce suntem aici. O să îşi dea seama că a geşit în serara asta. M-am întors la el şi i-am spus: ”Cum adică mă execuţi? În ce fel mă execuţi?”  De aia m-am calmat, că să nu existe posibilitatea să execute”, a spu Dumiter.

Dumiter s-a plâns de minutele puţin pe care le primeşte: ”Merit să joc! Am avut foarte multe realizări”

”Am intrat foarte târziu în meci. Sper să joc cât mai mult, pentru că sper să mă ajute echipa. Vreau să joc, pentru că merit. De pe bancă, nu am cum să îmi ajut echipa, dacă stau şi ma încălzesc. Am foarte mult realizări şi cred că merit să joc.  Am 700 de minute jucate în 25 de meciuri. De asta joc fotbal şi de asta vin toată ziua la această baza să mă antrene”, a spus Andrei Dumiter după meciul cu Hermannstadt.

În acest sezon, Dumiter a bifat 825 de minute în 19 meciuri, a marcat cinci goluri şi a livrat două pase decisive. Cota sa de piaţă este de 400.000 de euro, conform Transfermarkt.

Afla mai multe despre: fc voluntarisuperligăandrei dumiter 

viewscnt
Articole similare