Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”S-a maturizat Adi Mutu ca antrenor?”. Mihai Stoichiţă a răspuns afirmativ şi ştie care a fost ”momentul cheie” din cariera ”Briliantului”: ”Nu i-a fost uşor” | EXCLUSIV

”S-a maturizat Adi Mutu ca antrenor?”. Mihai Stoichiţă a răspuns afirmativ şi ştie care a fost ”momentul cheie” din cariera ”Briliantului”: ”Nu i-a fost uşor” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

În urmă cu doar câteva zile, Adrian Mutu a fost numit antrenor al celor de la CFR Cluj.

Stoichiţă, despre noua aventură a lui Adi Mutu: ”Ca antrenor este matur de mult!”

Adrian Mutu (45 de ani) a plecat în această iarnă de la Neftchi Baku, dar ”Briliantul” nu a rămas mult timp fără echipă, pentru că a devenit noul antrenor al lui CFR Cluj, după ce ardelenii au anunţat despărţirea de Andrea Mandorlini (63 de ani).

Mihai Stoichiţă a avut doar cuvinte de laudă pentru noul antrenor de la CFR Cluj, Adi Mutu. 

Obiectivul trasat de conducătorii formaţiei din Gruia este unul clar pentru fostul decar al tricolorilor: calificarea în grupele Europa League.

”(n.r. Adi Mutu s-a maturizat ca antrenor) Păi eu cred că e de mult matur Mutu în meseria asa, ca antrenor cred că este matur de mult pentru că totuşi de când l-am adus aici la FRF a demonstrat gestionarea unei calificări la un European de tineret, care nu a fost uşor să o facă.

Nu se mai poate vorbi de imaturitatea lui Mutu pentru că în spate are o carieră de fotbalist extrem de matură pentru ca să fii golgeterul, românul care a marcat cele mai multe goluri în Serie A, să joci la Chelsea.. nu e puţin lucru să ai antrenorii pe care i-ai avut. Să păstrezi legăturile cu ei. Eu ştiu când era înca aici, cu Lippi tot timpul era şi nu numai cu el.

E mare lucru, asta înseamna experienţă, înseamnă deschidere câtre idei noi, deschidere câtre ceea ce se întâmplă în fotbalul mare, asta înseamnă maturitate!”, a declarat Stoichiţă pentru Orange Sport.

În clasament, CFR Cluj are 42 de puncte şi ocupă locul secund în campionat.

CFR-ul lui Mutu câştigă, dar nu impresionează: ”Nu m-a dat pe spate. Nu e o echipă care să pretenţii la câştigarea campionatului” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: adi mutucfrmihai stoichiţă 

viewscnt
Articole similare