Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR-ul lui Mutu câştigă, dar nu impresionează: ”Nu m-a dat pe spate. Nu e o echipă care să pretenţii la câştigarea campionatului” | EXCLUSIV

CFR-ul lui Mutu câştigă, dar nu impresionează: ”Nu m-a dat pe spate. Nu e o echipă care să pretenţii la câştigarea campionatului” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Petrolul Ploieşti şi CFR Cluj au oferit un meci cu multe faze de poartă, un gol fabulos, dar şi o fază controversată de arbitraj. Iar concluziile duelului de la Ploieşti au fost trase în studioul Orange Sport, de specialiştii Constantin Zotta şi Ovidiu Herea.

Petrolul Ploieşti a pierdut, pe teren propriu, contra celor de la CFR Cluj, scor 1-2, în etapa a 24-a din Superliga României.

Clujenii şi-au anunţat intenţiile ofensive încă din primul minut, când Otele a trimis puţin pe lângă poartă. 

Scorul a fost deschis însă de ploieşteni, în minutul 23, prin Irobiso. Oaspeţii au egalat în minutul 51, când Kader Keita a şutat din afara careului, lăsându-l spectator pe Zima. 

În minutul 74, Răzvan Sava a scos foarte bine la şutul pe poartă al lui Alex Musi, iar gazdele au pus presiune pe apărarea clujenilor, însă oaspeţii au înscris golul de trei puncte în minutul 90+4, prin Ciprian Deac.

Reuşita semnată de veteranul din atacul CFR-ului a fost contestată vehement de petrolişti, care au acuzat un fault în atac asupra lui Paul Papp.

Faza în cauză, controversată, a fost analizată şi în camera VAR, iar oficialii au decis că nu a fost nimic neregulamentar, astfel că golul a fost validat.

CFR Cluj, avertizată: ”Trebuie să aibă o apărare mai bună”

La finalul partidei, expertul Orange Sport pe arbitraj, Constantin Zotta, a vorbit şi despre jocul ce a avut loc la Ploieşti între Petrolul şi CFR Cluj.

”Când ambele echipe au ocazii de gol unele mai mari ca altele, putem să zicem că un rezultat de egalitate ar fi fost mai corect. La 1-1, Clujul a fost echipa care a atacat şi a căutat golul victoriei.

O echipă care vrea să câştige campionatul trebuie să aibă o apărare mai bună. Mi se pare că Petrolul a avut mult prea multe ocazii. Aici mi se pare că trebuie să lucreze Adi Mutu”, a declarat Zotta, la Orange Sport.

Ovidiu Herea s-a exprimat şi cu privire la jocul făcut de CFR Cluj, care a înregistrat a doua victorie din două de la venirea lui Adi Mutu pe banca tehnică.

”Nu m-a dat pe spate CFR-ul. Nu mi se pare o echipă care poate emite pretenţii la câştigarea campionatului. Jocul nu m-a convins. Mutu are nevoie de timp. Important e că a câştigat ultimele două meciuri, dar jocul trebuie îmbunătîţit”, a completat Herea.

În clasament, CFR Cluj are 42 de puncte şi ocupă locul secund în campionat, în timp ce Petrolul este pe locul 9, cu 31 de puncte.

Afla mai multe despre: cfr clujadi mutupetrolul cfrsuperliga 

viewscnt
Articole similare