Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Pârvu, reacţie dură după eşecul cu CFR. Ce i-a mărturisit Paul Papp: ”Este supărat. Petrolul a arătat că ştie să joace fotbal”

Florin Pârvu, reacţie dură după eşecul cu CFR. Ce i-a mărturisit Paul Papp: ”Este supărat. Petrolul a arătat că ştie să joace fotbal”

Petrolul

Comentarii

Antrenorul celor de la Petrolul Ploieşti, Florin Pârvu (48 de ani), a tras concluziile după eşecul suferit în faţa celor de la CFR Cluj.

Petrolul Ploieşti a pierdut, pe teren propriu, contra celor de la CFR Cluj, scor 1-2, în etapa a 24-a din Superliga României.

Petrolul a deschis scorul în minutul 23, prin Irobiso, dar oaspeţii au egalat în minutul 51, când Kader Keita a şutat din afara careului, lăsându-l spectator pe Zima.

CFR a înscris golul victoriei în minutul 90+4, prin Ciprian Deac, dar reuşita a fost contestată vehement de petrolişti, care au acuzat un fault în atac asupra lui Paul Papp.

Florin Pîrvu, mulţumit de jocul echipei sale: ”Dacă se termina egal, eram nemulţumit”

La finalul meciului, Florin Pârvu a fost nemulţumit de respectiva decizie de arbitraj şi a dezvăluit ce i-a mărturisit şi Paul Papp, jucătorul implicat în faza respectivă.

”Încercăm să înţelegem cum nu s-a fluierat aici (n.r. la duelul Michael - Papp dinaintea golului lui Deac). Lăsăm specialiştii să decidă. Ce vreau să spun e că Petrolul a arătat că ştie să joace fotbal cu o echipă care a câştigat campionatul şi acum este pe locul doi.

Dacă se termina egal, eram nemulţumit. Petrolul putea să câştige. Acest joc trebuie să fie ca un nou început pentru noi. Au fost ocazii mari de tot. În afară de aceste ocazii, îmi felicit jucătorii, am avut atitudine, am câştigat duelurile. Echipa care a fost mai prezentă pe teren a fost Petrolul, am câştigat mai multe dueluri. 

N-am vorbit cu arbitrul, sunt oameni care sunt pe lângă echipă şi care au primit mesaje de la arbitri, de la foşti arbitri, care au spus că se putea da penalty. Paul este supărat, a zis că a fost jenat. 

Irobiso e un jucător care ne va ajuta, a revenit şi a jucat foarte bine, a făcut un meci solid. A marcat un gol foarte frumos, dar la final rămânem cu acest joc bun, am arătat ca o echipă care poate fi de play-off”, a declarat Pârvu, după meci.

În clasamentul Superligii României, Petrolul Ploieşti se află pe locul 9, cu 31 de puncte.

Afla mai multe despre: petrolulpetrolul cfrflorin parvu 

viewscnt
Articole similare