Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Verdictul expertului la faza controversată din Petrolul - CFR: „Nu este fault!” / „Nu înţeleg de ce a căzut aşa uşor!” | EXCLUSIV

Verdictul expertului la faza controversată din Petrolul - CFR: „Nu este fault!” / „Nu înţeleg de ce a căzut aşa uşor!” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a câştigat duelul cu Petrolul Ploieşti, scor 2-1.

Costel Zotta, opinie clară în privinţa golului 2 marcat de CFR Cluj

În minutul 90+4, Ciprian Deac a dat lovitura pentru ardeleni. Totuşi, înainte de înscrierea golului, gazdele au cerut un fault în atac la un duel între Papp şi Michael.

Expertul Orange Sport în probleme de arbitraj, Constantin Zotta, a tras concluzia: Arbitrul Radu Petrescu a luat decizia corectă atunci când a lăsat jocul să continue.

Constantin Zotta: „Este un contact acolo între Michael şi Papp. Amândoi luptă pentru minge. Mingea este la distanţă, poate mai aproape puţin de Michael decât de Papp. Michael se duce şi îşi doreşte să câştige poziţia. Pare a fi un contact acolo, că pune o barieră, dar eu cred că este o decizie corectă. Este o greşeală a lui Papp. Este o decizie grea, dar nu este fault!”

Ovidiu Herea: „Sunt de acord cu ce a zis domnul Zotta. Trebuie să fii puternic pe picioare ca fundaş. Nu înţeleg de ce a căzut aşa uşor Papp. Era sigur că se va fluiera probabil, dar din punctul meu de vedere, orice atacant are acest obicei de a pune bariera, de a se folosi de braţe”

 

Afla mai multe despre: cfr clujpetrolulcostel zottaovidiu herea 

viewscnt
Articole similare