Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi şi nemulţumirea sa înainte de duelul cu FCSB: ”Mie nu îmi plac cadourile”

Gică Hagi şi nemulţumirea sa înainte de duelul cu FCSB: ”Mie nu îmi plac cadourile”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi (58 de ani) a prefaţat duelul dintre Farul Constanţa şi FCSB, unul care se dispută chiar de ziua sa de naştere, 5 februarie.

Farul Constanţa şi FCSB vor juca în cel mai disputat meci din cadrul etapei cu numărul 24 din Superliga României. Duelul va avea loc luni, 5 februarie, de la ora 20:00.

”Regele” Hagi, înaintea meciului de ziua sa: ”Nu vreau cadouri”

La conferinţa de presă premergătoare partidei care va avea loc chiar de ziua sa, când va împlini vârsta de 59 de ani, Gică Hagi a precizat că nu doreşte vreun cadou de ziua, că tot ce a obţinut în viaţa sa a fost prin muncă.

De asemenea, ”Regele” a subliniat valoarea adversarilor săi, care sunt liderii campionatului, dar speră ca Farul, campioana în exerciţiu a României, să se impună.

”Farul e un club de tradiţie, care are mulţi ani. Respectăm, suntem încă departe faţă de cluburile care au tradiţie foarte mare în a câştiga, a fi câştigători. E greu să câştigi imediat acest respect. Eu ştiu că întâlnim o echipă foarte bună şi vrem să fim noi, să putem să ne impunem.

(n.r. Cel mai frumos cadou ar fi o victorie?) Mie nu îmi plac cadourile. Puneţi întrebarea asta altcuiva, nu mie. Mie nu îmi plac cadourile, eu nu vreau cadouri, ştiu că totul în viaţă se obţine prin muncă. Vom merge, vom munci foarte bine şi o să facem. Restul… mie îmi place să muncesc şi să fac cât mai bine”, a declarat Gică Hagi, înainte de meci.

În clasamentul Superligii, Farul Constanţa ocupă locul 4, cu 36 de puncte, în timp ce FCSB este pe primul loc al ierarhiei, cu 50 de puncte.

Afla mai multe despre: farulfcsbgica hagi 

viewscnt
Articole similare