Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, TUN în faţa lui Gică Hagi! Patronul de la FCSB l-a „furat” pe fotbalistul dorit de Farul Constanţa

Gigi Becali, TUN în faţa lui Gică Hagi! Patronul de la FCSB l-a „furat” pe fotbalistul dorit de Farul Constanţa

FCSB

Comentarii

FCSB l-a transferat pe Nana Antwi în această perioadă de mercato.

Gigi Becali, lovitură chiar în faţa lui Gică Hagi! Cine este fotbalistul pe care „Regele” nu şi l-a permis la Farul

Gică Hagi l-a vrut şi el pe Nana Antwi la Farul, mai ales că îl cunoştea foarte bine pe fundaşul ghanez după confruntarea cu FC Urartu din preliminariile Conference League. Pe fir a intrat şi FCSB, care a avut câştig de cauză în cele din urmă. Principalul motiv? Gică Hagi nu a reuşit să concureze din punct de vedere financiar cu actualul lider din Superligă.

Astfel, ghanezul a ajuns să îmbrace tricoul celor de la FCSB, fiind deja unul dintre preferaţii patronului. Dedesubturile au fost expuse chiar de impresarul Florin Vulturar.

„La Nana este puţin diferit faţă de Ngezana, totuşi a făcut un contact cu Europa. A fost în Armenia, s-a acomodat oarecum cu tot ce înseamnă Europa. Este cu totul altceva FCSV, este foarte încântat de ce a găsit la FCSB. Zic că o să fie un câştig.

Ştiu şi că Gică Hagi l-a dorit foarte mult, chiar vorbeam cu Zoli Iaşko şi mi-a confirmat le-a plăcut foarte mult şi lor şi n-au reuşit să îl transfere. Până la urmă, totul e despre bani şi fotbal”, a spus Florin Vulturar, potrivit Fanatik.

  • 275.000 de euro este cota de piaţă a lui Nana Antwi, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Preţul fixat lui Darius Olaru, analizat de un rival: „Nu e nimeni în ţară care să valoreze atât!”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, i-a fixat preţul lui Darius Olaru: 8 milioane de euro.

Deşi este golgheterul campionatului şi cel mai în vogă fotbalist de la liderul campionatului, preţul pus de Becali a stârnit şi controverse. Robert Niţă, fostul atacant de la Rapid, a analizat situaţia şi are o concluzie clară: Darius Olaru nu este un fotbalist suficient de bun pentru a justifica cele 8 milioane de euro cerute pentru serviciile sale.

„Nu e nimeni în România de 7-8 milioane. Dacă era derby şi trăgea de rezultat să vezi ce stătea pe jos. E clar că e cel mai în formă jucător şi căpitanul echipei. Eu nu cred că avem în România nici de 5 milioane. La 8 milioane iei jucători din Spania, din Franţa”, a declarat Robert Niţă, potrivit Fanatik.

 „Trebuie să joace la echipa naţională titular ca să fie de 8 milioane. Şi încă nu joacă. Vedem dacă va prinde un turneu final bun. Poate fi de 8 milioane. E la vârsta optimă, joacă de ceva timp. Valoarea se vede la echipa naţională.

Aici în România… Ai prins o echipă UTA cu jucători care nu puteau să stea în picioare unii dintre ei. Credeam că Mircea Rednic a făcut pact cu Gigi Becali, a făcut trei schimbări la pauză. Cred că putea să facă şi 5-6. 

Acolo vezi, ai adversari pe care nu îi mai poţi dribla aşa uşor. Dar am văzut la Olaru o schimbare de atitudine vis a vis de acele văicăreli. Au fost atacuri la care acum ceva vreme se arunca pe jos. Acum a stat în picioare, nu s-a mai aruncat”, a spus şi Vivi Răcită, conform aceleiaşi surse.

Afla mai multe despre: fcsbfarulgigi becaligica hagi 

viewscnt
Articole similare