Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu nu s-a putut abţine şi i-a ironizat pe jucătorii lui Mihai Rotaru: ”Coman şi Olaru au dansat cu ei”

Adrian Mititelu nu s-a putut abţine şi i-a ironizat pe jucătorii lui Mihai Rotaru: ”Coman şi Olaru au dansat cu ei”

Superliga

Comentarii

FCU Craiova 1948 a rupt şirul de două înfrângeri consecutive şi s-a impus împotriva lui Dinamo, scor 2-1, la capătul unui meci pe care oltenii l-au controlat. La finalul partidei, Adrian Mititelu a tras concluziile şi i-a înţepat pe rivalii din oraş, dar şi pe suporterii din Bănie care ”o ignoră” pe FCU.

Adrian Mititelu trimite săgeţi către Universitatea Craiova: ”Coman şi Olaru au dansat cu ei”

Finanţatorul echipei antrenate de Giovanni Costantino a reamintit în discursul său de eşecul categoric sufert de Universitatea Craiova săpătmâna trecută, 0-3 contra lui FCSB. Mititelu i-a ironizat pe jucătorii lui Ivaylo Petev, despre care a spus că au fost doar ”sparring partners” pentru Coman&Co.

”Îmi pare rău şi sunt dezamăgit pentru acei craioveni care ignoră această echipă şi stau acasă, pe fotoliu, când au ocazia de a vedea doi-trei jucători de mare calitate care joacă pentru Craiova, pentru oraşul lor.

Ei stau acasă, că sunt supăraţi, nu ştiu ce nu le place, şi vin să-i vadă pe Olaru şi pe Coman cum dansează cu ceilalţi (n.r. - Universitatea Craiova) pe aici, pe teren. Echipa asta, chiar dacă nu are puncte foarte multe, are calitate şi joacă”, a spus Adrian Mititelu.

FCU Craiova 2-1 Dinamo

La Craiova, gazdele au deschis scorul în minutul 13, când a înscris Bahassa. Bucureştenii au marcat şi ei, în minutul 37, prin Goncalo Gregorio, dar reuşita acestuia a fost anulată pentru o poziţie de ofsaid. Sidibe şi-a încercat norocul în minutul 44, iar la pauză craiovenii au intrat cu avantaj minim. În minutul 52 oltenii au înscris un gol superb, prin Bauza, cu călcâiul, şi s-au distanţat pe tabela de marcaj la 2-0.

Dinamo a redus din diferenţă în minutul 63, prin Denis Politic, iar în minutul 90 Goncalo Gregorio a trimis în bară. FCU s-a impus cu 2-1 şi e pe locul 10, cu 30 de puncte, în timp ce Dinamo a ajuns la 16 înfrângeri, fiind ultima în clasament, cu 16 puncte.

Echipele care au evoluat:

  • FCU CRAIOVA: Gurău - R. Negru, Kvakic, Lacroix, Mascarenhas - V. Achim, Dr. Albu – Sidibe (Ibrahimi 80), Bauza (V. Pop 85), Bahassa (Padula 68) - Blănuţă. ANTRENOR: Giovanni Costantino
  • DINAMO: Golubovic – Lucas (Milanov 51), Velkovski, Patriche - Cr. Costin, Ilic (P. Neagu 80), Pavicic (Dani Iglesias 80), Borduşanu (Bani 76) – Hakim Abdallah, Goncalo Gregorio, D. Politic. ANTRENOR: Zeljko Kopic

Afla mai multe despre: superligăfcu craiova 1948adrian mititelu 

viewscnt
Articole similare