Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gafă de milioane de euro! Un club din Superligă l-a refuzat pe Bauza. ”Au fost rugaţi să-l ia!”

Gafă de milioane de euro! Un club din Superligă l-a refuzat pe Bauza. ”Au fost rugaţi să-l ia!”
Comentarii

Mijlocaşul argentinian Juan Bauza (27 de ani) este considerat unul dintre cei mai valoroşi jucători din Superligă, în tricoul celor de la FCU Craiova, dar traiectoria sa ar fi putut fi alta.

Patronul celor de la FCU Craiova, Adrian Mititelu, s-a amuzat copios pe seama faptului că înainte de a-l transfera pe Juan Bauza în vara lui 2021, mijlocaşul argentinian a fost propus de Csikszereda, ”surorii” mai mari OSK Sepsi Sfântu Gheorghe, însă covăsnenii l-au refuzat.

  • 1.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Juan Bauza, conform transfermarkt.de.

Sepsi l-a refuzat pe Juan Bauza

Mai exact, antrenorul de atunci al celor de la OSK Sepsi, Leo Grozavu, actualmente la Poli Iaşi, le-ar fi transmis şefilor că Juan Bauza nu este suficient de valoros pentru a fi transferat.

Vă daţi seama, el a fost în Liga 2 un an de zile. Cei de la Sepsi au fost rugaţi să-l ia, dar domnul Leo Grozavu a zis că nu e de Sepsi. Vă daţi seama, l-au avut maghiarii chiar la el în curte şi l-au refuzat”, a declarat Adrian Mititelu, după meciul cu Dinamo.

Juan Bauza l-a costat pe Adrian Mititelu aproximativ 200.000 de euro, sumă pe care a plătit-o celor de la Csikszereda în două tranşe: 50.000 de euro pentru un împrumut în vara lui 2021 + 150.000 de euro pentru transferul definitiv în vara lui 2022.

Acum, Adrian Mititelu speră să obţină câteva milioane de euro bune în schimbul lui Juan Bauza. Jucătorul ar fi avut o ofertă interesantă din Golf, recent, însă nu s-a ajuns la nicio înţelegere şi pare că, cel puţin pentru momente, acesta va rămâne la Craiova.

Dacă voi fi la cel mai bun nivel al meu, să contribui cu goluri, cu pase decisive, sigur vor veni oferte. Dacă vor apărea, o să analizez situaţia cu clubul şi vom lua cea mai bună decizie pentru ambele părţi”, a declarat Juan Bauza, după meciul cu Dinamo.

  • 5 goluri şi 5 pase decisive în 16 partide de Superligă a adunat Juan Bauza în acest sezon.

Afla mai multe despre: juan bauzacsikszeredaleo grozavuadrian mititelu 

viewscnt
Articole similare