Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu l-a corectat pe Ilie Dumitrescu, după victoria cu Dinamo: ”Nu, domne!”

Adrian Mititelu l-a corectat pe Ilie Dumitrescu, după victoria cu Dinamo: ”Nu, domne!”

Fotbal

Comentarii

FCU Craiova a reuşit să o învingă pe Dinamo, scor 2-1, vineri seară, într-o partidă din etapa a 24-a din Superligă.

Golurile oltenilor au fost marcate de Yassine Bahassa (min.13) şi Juan Bauza (min. 52), în timp ce pentru ”câini” a punctat Dennis Politic (min. 63).

Adrian Mititelu, fascinat de jocul lui Juan Bauza

Golul doi al formaţiei din Bănie, marcat de către argentinianul Juan Bauza, a fost o adevărată capodoperă: cu călcâiul, printre picioarele portarului advers, după ce a înşirat câţiva fundaşi buimaci ai ”câinilor”.

  • 1.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Juan Bauza, conform transfermarkt.de.

Patronul oltenilor, Adrian Mititelu, nu şi-a ascuns bucuria după acest succes şi l-a ridicat în slăvi pe Juan Bauza, jucătorul în schimbul căruia speră să obţină multe milioane de euro.

În plus, l-a corectat şi pe fostul mare internaţional român Ilie Dumitescu, cel care a declarat că Bauza este cel mai bun ”decar” din Superligă.

Ce-a făcut în seara asta Bauza, a demonstrat că nu am bătut câmpii când am zis că Bauza este cel mai bun fotbalist din România.

Că l-am auzit pe domnul Ilie Dumitrescu care a spus că Bauza este cel mai bun decar. Nu, domne, este cel mai bun fotbalist din România. Şi când joacă prost este cel mai bun din România. Şi când este accidentat este cel mai bun.

Cu Olaru, cu Florinel Coman şi încă doi dacă îi mai punem pe un taler, nu fac cât Bauza. Nu putea fi vândut în România, pentru că înseamnă mult mai mult decât un fotbalist pentru mine. E în spiritul actualei echipe”, a declarat Adrian Mititelu, după meciul cu Dinamo.

  • 5 goluri şi 5 pase decisive în 16 partide de Superligă a adunat Juan Bauza în acest sezon.

Afla mai multe despre: adrian mititelujuan bauzailie dumitrescu 

viewscnt
Articole similare