Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie la unison: Dinamo trebuia să primească penalty cu FCU! „Duce mâna intenţionat” / „VAR-ul trebuia să intervină” | EXCLUSIV

Decizie la unison: Dinamo trebuia să primească penalty cu FCU! „Duce mâna intenţionat” / „VAR-ul trebuia să intervină” | EXCLUSIV
Comentarii

Dinamo a pierdut şi cu FCU Craiova, scor 1-2, în Superliga României.

Dinamo ar fi trebuit să primească penalty în duelul cu FCU Craiova

În minutul 27 al meciului din Bănie, dinamoviştii au cerut penalty la o fază foarte controversată din careul gazdelor. Lacroix l-a lovit violent pe Gregorio, dar „centralul” nici măcar nu a fost chemat să consulte monitorul. 

În studioul Orange Sport, Marius Bilaşco şi Andrei Vochin au ajuns la aceeaşi concluzie: Dinamo ar fi trebuit să beneficieze de lovitură de la 11 metri.

Marius Bilaşco: „Duce mâna intenţionat spre el. Nu ştiu dacă vrea. E o mişcare imprudentă. E fault din punctul meu de vedere.”

Andrei Vochin: „Tot încerc să văd dacă e o mişcare reciprocă, a celor doi jucători, dar pare unidirecţionată, dinspre fundaşul Craiovei spre jucătorul lui Dinamo şi ar fi trebuit, măcar din camera VAR, să vină să vadă faza.

Sunt situaţii şi situaţii în camera VAR. Din punctul meu de vedere non-intervenţia, aici, e o eroare.”

Concluziile lui Zeljko Kopic după înfrângerea cu FCU Craiova

„Sunt dezamăgit de cum am jucat, mai ales în prima repriză. Nu a fost deloc bună. Aveam impresia că am facut un pas înainte, iar astăzi am făcut 2 paşi înapoi. Nu ne-am luptat pentru mingea a doua. Am fost foarte departe de adversari. Au marcat primul gol, apoi am avut câteva situaţii, chiar acel gol anulat pentru ofsaid.

Nu am avut noroc la acea bară a lui Gregorio, dar n-am avut un meci bun. Eu simt că putem să jucăm fotbal bun, dar când începi meciul şi pierzi primele 5 dueluri, nu e uşor. Trebuie să avem stabilitate mentală, să păstrăm structura, să ţinem un pic de minge. E ceva ce trebuie să rezolvăm.

Am avut şuturi, ocazii, dar nu e genul de meci pe care îl vreau de la Dinamo. Au fost câteva fragmente bune de joc, dar nu este ceea ce îmi doresc. Acasă am arătat că putem să jucăm, dar astăzi ne-am dat seamă că lucrurile nu funcţionează.

Trebuie să luptăm, nu avem încotro. Cu sigurnaţă nimeni nu va ceda. Trebuie să găsim un mod de a scăpa de retrogradare”, a declarat Zeljko Kopic după meci.

Afla mai multe despre: dinamofcu craiovasuperliga 

viewscnt
Articole similare