Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zeljko Kopic, după FCU Craiova - Dinamo 2-1: „Astăzi mi-am dat seama că lucrurile nu funcţionează!”

Zeljko Kopic, după FCU Craiova - Dinamo 2-1: „Astăzi mi-am dat seama că lucrurile nu funcţionează!”
Comentarii

Dinamo a pierdut un nou meci în Superliga României, scor 1-2, împotriva celor de la FCU Craiova.

Reacţia lui Zeljko Kopic după înfrângerea cu FCU Craiova

La finalul meciului, tehnicianul croat al lui Dinamo a tras concluziile.

„Sunt dezamăgit de cum am jucat, mai ales în prima repriză. Nu a fost deloc bună. Aveam impresia că am facut un pas înainte, iar astăzi am făcut 2 paşi înapoi. Nu ne-am luptat pentru mingea a doua. Am fost foarte departe de adversari. Au marcat primul gol, apoi am avut câteva situaţii, chiar acel gol anulat pentru ofsaid.

Nu am avut noroc la acea bară a lui Gregorio, dar n-am avut un meci bun. Eu simt că putem să jucăm fotbal bun, dar când începi meciul şi pierzi primele 5 dueluri, nu e uşor. Trebuie să avem stabilitate mentală, să păstrăm structura, să ţinem un pic de minge. E ceva ce trebuie să rezolvăm.

Am avut şuturi, ocazii, dar nu e genul de meci pe care îl vreau de la Dinamo. Au fost câteva fragmente bune de joc, dar nu este ceea ce îmi doresc. Acasă am arătat că putem să jucăm, dar astăzi ne-am dat seamă că lucrurile nu funcţionează.

Trebuie să luptăm, nu avem încotro. Cu sigurnaţă nimeni nu va ceda. Trebuie să găsim un mod de a scăpa de retrogradare”, a declarat Zeljko Kopic după meci.

Afla mai multe despre: zeljko kopicdinamofcu craiovasuperliga 

viewscnt
Articole similare