Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Este incredibil". Giovanni Costantino, complet impresionat de reuşita lui Bauza. Ce jucător l-a nemulţumit pe italian

"Este incredibil". Giovanni Costantino, complet impresionat de reuşita lui Bauza. Ce jucător l-a nemulţumit pe italian

FC U Craiova

Comentarii

Giovanni Costantino, antrenorul celor de la FC U Craiova 1948, a vorbit despre prestaţia jucătorilor săi din victoria cu scorul de 2-1 împotriva ultimei clasate, Dinamo Bucureşti.

Italianul a remarcat reuşita lui Juan Bauza, o reuşită rar întâlnită în Superliga, cu câlcâiul. Tehnicianul oltenilor este mulţumit de faptul că echipa sa a obţinut cele trei puncte după un meci intens.

Totuşi, nu toţi jucătorii l-au mulţumit pe Costantino. Ratările lui Vladislav Blănuţă, atacantul din Republica Moldova al celor de la FC U Craiova 1948 nu i-au dat încredere antrenorului său, însă, crede că pe viitor îşi poate îmbunătăţi execuţiile şi poate deveni un marcator constant pentru echipa sa.

Giovanni Costantino: "Bauza a meritat acest gol, s-a antrenat foarte bine"

"A fost un meci cu intensitate, foarte dificil. Am făcut un meci bun, am avut 4-5 ocazii. Importantă este victoria în acest moment.

Golul lui Bauza este incredibil, datorită ideii şi a calităţii. Are o calitate incredibilă. Eu cred că Bahassa s-a antrenat foarte bine în ultimele luni şi a meritat acest gol.

(n.r. despre Blănuţă) Blănuţă nu are încă multă experienţă. Cred că este un jucător cu mare calitate. Nu este posibil să ratezi atâtea ocazii, dar cred că are un viitor strălucit.

Eu iubesc acest stil de joc, cu mai multe pase." a declarat Giovanni Costantino, la finalul partidei.

După victoria în faţa celor de la Dinamo, echipa lui Adrian Mititelu este pe locul zece în clasamentul Superligii, cu 30 de puncte, în timp ce gruparea antrenată de Zeljko Kopic este pe ultimul loc, cu 16 puncte, după ce au fost depăşiţi de FC Botoşani, care s-au impus cu scorul de 2-1 pe teren propriu, în faţa Politehnicii Iaşi.

În următoarea etapă, FC U Craiova 1948 joacă în deplasare pe terenul celor de la Oţelul Galaţi.

 

Afla mai multe despre: fc u craiovagiovanni costantinojuan bauzadinamovladislav blanuta 

viewscnt
Articole similare