Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întăriri serioase la o echipă din Superligă! Patronul îi face pe plac antrenorului, după startul bun de an: ”Aducem, facem!” | EXCLUSIV

Întăriri serioase la o echipă din Superligă! Patronul îi face pe plac antrenorului, după startul  bun de an: ”Aducem, facem!”  | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Valeriu Iftime şi-a recăpătat speranţa că FC Botoşani se poate salva de la retrogradare, după succesul din derby-ul Moldovei contra lui Poli Iaşi. Finanţatorul roş-alb-albaştrilor se felicită pentru aducerea lui Bogdan Andone şi promite că va mai întări lotul cu câţiva jucători.

Valeriu Iftime merge pe mâna lui Andone! Urmează întăriri pentru Botoşani: ”Aducem!”

Valeriu Iftime a dezvăluit că a trăit la intensitate maximă meciul cu Poli Iaşi şi l-a lăudat din nou pe Bogdan Andone, pe care îl consideră principalul ”responsabil” pentru ascensiunea echipei ce înaintea acestei etape ocupa ultimul în clasament.

La finalul meciului, atât Andone, cât şi căpitanul George Miron au declarat că echipa mai are nevoie de întăriri pentru a se salva de la retrogradare, iar Valeriu Iftime susţine că se va conforma cerinţelor antrenorului.

”Este un mic pas. Este foarte important pentru încredere şi pentru starea echipei. Dacă ne bătea azi Iaşi, diferenţa se mărea şi devenea extrem de diificil de recuperat. Această victorie ne dă speranţă. Nu numai că a fost un derby al Moldovei, dar a fost ceva incredibil. 

(n.r. Cum aţi trăit meciul?) Am avut o emoţie nebună, pentru că îmi era frică să nu ne egaleze. Nu ştiam cum să mă comport de bucurie. În ultimele minute cei de la Iaşi au fost peste noi. La un moment dat am spus: ”Dacă ne conduc, vor trage de timp. În minutul  80 e nenorocire! Te îmbolnăveşti de inimă”. 

(n.r. despre schimbările inspirate ale lui Andone) Aşa este. Am vorbit cu el despre asta. Înseamnă că este antrenor. Îmi pare foarte bine pentru Mouaddib, pentru că este un jucător foarte talentat. El a suferit un accident la meciul cu Sepsi, în care s-a accidentat. Echipa are vână, are stare şi îi mulţumesc lui Bogdan pentru asta. Nu doar că a fost un derby al Moldovei, dar vreau să spun că la golul doi a fost o bucurie imensă pe stadion. Şi publicul a simţit această bucurie a fotbalului. Fantastic!

(n.r. Bogdan Andone a spus că mai vrea întăriri)  Aducem, facem! Dacă Bogdan spune că mai are nevoie jucători, eu îi aduc. De fapt îl las să aducă, pentru că eu sunt de acord cu ceea ce propune el, iar eu îmi asum nişte costuri”, a spus Valeriu Iftime, pentru Orangesport.ro.

 

Afla mai multe despre: superligăfc botoşanibogdan andonevaleriu iftime 

viewscnt
Articole similare