Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona l-a analizat pe Ianis Hagi înainte de meciul cu Alaves. Ce au scris catalanii

Barcelona l-a analizat pe Ianis Hagi înainte de meciul cu Alaves. Ce au scris catalanii

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona va juca în deplasare, pe terenul celor de la Deportivo Alaves, într-un meci din etapa a 23-a din La Liga. Catalanii l-au analizat pe Ianis Hagi, înainte de partida de sâmbătă seară.

Catalanii vin după un succes dificil obţinut pe teren propriu obţinut împotriva celor de la Osasuna, iar în această etapă, echipa antrenată de Xavi joacă pe terenul echipei de pe locul 11, Deportivo Alaves.

Pe site-ul oficial al clubului catalan există o analiză a adversarului din această etapă, în care se vorbeşte şi despre Ianis Hagi, jucător care are conexiuni cu formaţia din Barcelona.

"Ianis Hagi, care a fost împrumutat de Rangers vara trecută, este fiul starului Barcelonei şi al naţionalei României al anilor '90, Gheorghe Hagi." au scris catalanii, pe site-ul oficial al clubului.

Ianis Hagi a bifat 18 partide în tricoul lui Deportivo Alaves în acest sezon, în toate competiţiile. A marcat două goluri în Cupa Regelui şi a oferit o pasă de gol în La Liga.

  • 3.500.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului împrumutat de Glasgow Rangers la Deportivo Alaves, în acest sezon

Ianis Hagi, 360 de minute pe bancă în ultimele patru partide din La Liga

Barcelona este pe locul patru în clasamentul din La Liga, cu 47 de puncte, în timp ce Deportivo Alaves se află pe locul 11, cu 26 de puncte. În ultimele trei etape, Alaves a obţinut trei succese consecutive, o victorie pe terenul Sevillei, o victorie cu Cadiz şi un succes pe terenul Almeriei.

Afla mai multe despre: fc barcelonaianis hagideportivo alavesla liga 

viewscnt
Articole similare