Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veştile bune nu se opresc la FC Botoşani! Golgheterul din sezonul trecut se va bate pentru evitarea retrogradării: ”Peste două săptămâni!” | EXCLUSIV

Veştile bune nu se opresc la FC Botoşani! Golgheterul din sezonul trecut se va bate pentru evitarea retrogradării: ”Peste două săptămâni!” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

FC Botoşani a câştigat derby-ul Moldovei, contra lui Poli Iaşi, scor 2-1, iar roş-alb-albaştrii continuă să spere în lupta pentru evitarea retrogradării. Odată cu venirea lui Bogdan Andone, Botoşani a arătat o altă faţă, asta şi datorită transferurilor făcute în această iarnă. Valeriu Iftime a anunţat că cel mai important om al echipei sale va reveni pe gazon într-un timp foarte scurt.

Golgheterul lui FC Botoşani din sezonul trecut, back in business! Valeriu Iftime a făcut dezvăluirea

Într-un interviu acordat pentru Orangesport.ro, finanţatorul lui FC Botoşani a spus că Sebastian Mailat va reveni pe gazon în aproximativ două săptămâni. În luna iulie a anului trecut, fostul jucător al Universităţii Cluj s-a accidentat într-o partidă amicală disputată în Austria şi a fost operat de urgenţă. Diagnosticul? Ruptură de ligamente încrucişate.

Mijlocaşul lui Valeriu Iftime a ratat un posibil transfer în străinătate din cauza accidentării. Zalgiris Vilnius (Lituania) şi Flora Tallinn (Estonia) şi-au exprimat interesul pentru golgheterul lui FC Botoşani din sezonul trecut, însă discuţiile nu s-au concretizat din cauza nefericitului accident.

”Va apărea şi Mailat peste două săptămâni. El a fost la Bucureşti la o verificare periodică, se antrenează cu echipa, o să intre la joc şi în două săptămâni cred că îl vom vedea jucând. Plus că apare şi  Sekou Camara, care este refăcut”, a spus Valeriu Iftime, pentru Orangesport.ro.

În vârstă de 26 de ani, Sebastian Mailat este cotat de Transfermarkt la 650.000 de euro. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru ACS Poli Timişoara, CFR Cluj, ”U” Cluj şi FC Voluntari.

FC Botoşani 2-1 Poli Iaşi

La Botoşani, Saghiri a trimis pe lângă bară în minutul 9, iar gazdele au replicat prin marea ocazie ratată de Fulop, în minutul 25. Ieşenii au deschis însă scorul, în minutul 28, când Saghiri a înscris cu un şut puternic din marginea careului. Oaspeţii au avut şansa să intre la cabine cu un avantaj de două goluri, dar portarul Ducan a scos de sub bara transversală, în minutul 45+3, un balon trimis cu capul de Bouhenna.

În startul reprizei secunde, Enzo Lopez a marcat în minutul 52, iar golul a fost anulat iniţial de arbitrul Sorin Vădana, însă a intervenit VAR-ul şi după patru minute, golul lui Lopez a fost validat. Golul victoriei pentru gazde a fost marcat de Mouaddib, în minutul 90+1. Francezul intrase pe teren de doar trei minute şi a adus a treia victorie în ultimele patru etape pentru FC Botoşani, care a părăsit ultima poziţie a clasamentului, trecând pe locul 15, peste Dinamo, cu 18 puncte. Poli Iaşi are 26 de puncte şi se află pe locul 13.

Echipele de start:

  • FC BOTOŞANI: Ducan – R. Benzar, Sadiku, Miron, Ţigănaşu - I. Filip, V. Dican, G. David (Mitrov 70)– F. Adams (E. Lopez 46), Fulop (Şeroni 81), E. Florescu (Mouaddib 88). ANTRENOR: Bogdan Andone
  • POLI IAŞI: Ailenei - Todoroski, Bouhenna, Samayoa, Ispas - Saghiri, Bordeianu (Fl. Ilie 90+1), Jatoba (Stefanovici 90+1) - L. Mihai (S. Buş 46), Bettaieb (Harrison 81), A. Gheorghiţă. ANTRENOR: Leo Grozavu

Afla mai multe despre: superligăfc botoşanisebastian mailatvaleriu iftime 

viewscnt
Articole similare