Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu am întâlnit aşa ceva!”. Fotbalistul care l-a uluit pe MM Stoica în aceste zile | EXCLUSIV

”Nu am întâlnit aşa ceva!”. Fotbalistul care l-a uluit pe MM Stoica în aceste zile | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica (58 de ani), a fost lăsat fără cuvinte de unul dintre jucătorii ”roş-albaştrilor”, în aceste zile.

Mihai Stoica a fost uluit de forma fizică arătată de ultimul jucător transferat la FCSB, fundaşul dreapta ghanez, Nana Antwi, adus din Armenia, de la Urartu.

MM Stoica, total impresionat de Nana Antwi: ”Nu i se văd nici venele”

MM Stoica consideră că Nana Antwi a stabilit un nou record la FCSB în materie ţesut adipos, deoarece are un procent infim, ce tinde spre zero. În trecut, Florin Tănase era cel care impresiona la vizitele medicale. Acum, punctul de referinţă a devenit Nana Antwi, care este ”doar fibră şi tendoane”.

  • 275.000 de euro este cota de piaţă a lui Nana Antwi, conform transfermarkt.de.
  • 50.000 de euro a plătit FCSB pentru transferul lui Nana Antwi, celor de la Uratu.

Până acum aveam recorduri, Florin Tănase undeva avea 3% ţesut adipos. Nana Antwi, dacă o să avem tricourile mulate şi vrea cineva să-l prindă, nu o să aibă nicio şansă, pentru că nu o să aibă de ce să-l apuce. Nu am întâlnit aşa ceva. Cred că are 0.01%.

Nu ştiu. Mâine îl pune medicul nostru pe ”device”, să vedem. Cum ziceam noi pe vremuri, numai fibră şi tendoane. A fost foarte greu la medicina sportivă să i se ia sânge. Nu i se văd nici venele. A trebuit să fie bătută zona pentru a se relaxa muşchiul”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Cine este Nana Antwi?

Nana Antwi s-a născut pe 10 august 2000, în capitala Ghanei, Accra. A început fotbalul la şase ani, la Dansoman Leeds United Football Academy.

În 2012, fundaşul s-a transferat la Young Wise FC, formaţie care activa în liga secundă din Ghana.

În 2018, Nana s-a transferat în Armenia, la Lori Vanadzor. După un singur sezon, fosta campioană a Franţei, Lille, achiziţiona, însă fotbalistul avea să nu se adapteze.

După doar un sezon în Franţa, Nana Antwi s-a întors în Armenie, la Lori Vanadzor. În vara lui 2021, fundaşul avea să semneze un contract cu Urartu Erevan, formaţie pentru care a activat până în această iarnă.

  • Nana Antwi a fost internaţional U17 şi U19 al Ghanei.

Afla mai multe despre: nana antwiurartumihai stoica,  

viewscnt
Articole similare