Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Se pare că nu a fost ziua mea". Jucătorul de la FC U Craiova care l-a nemulţumit pe Giovanni Costantino

"Se pare că nu a fost ziua mea". Jucătorul de la FC U Craiova care l-a nemulţumit pe Giovanni Costantino

FC U Craiova

Comentarii

Vladislav Blănuţă, fotbalistul din Republica Moldova al celor de la FC U Craiova, a vorbit la finalul victoriei echipei sale cu Dinamo, scor 2-1.

Atacantul central al celor de la FC U Craiova 1948 în partida cu Dinamo a fost trecut la capitolul minusuri pe lista lui Giovanni Costantino după partida din Bănie.

Deşi echipa sa a obţinut victoria, aceasta a venit în urma reuşitelor colegilor săi din compartimentul median, Juan Bauza, care a marcat un gol spectaculos şi Yassine Bahassa.

Blănuţă a recunoscut că prestaţia sa din partida cu Dinamo nu se numără în rândul celor mai bune prestaţii ale lui în tricoul Craiovei şi a încercat să explice de ce nu a reuşit să contribuie decisiv la reuşitele echipei sale.

Vladislav Blănuţă: "Nu am fost destul de concentrat"

"Suntem fericiţi că am obţinut cele trei puncte. A fost greu, sincer, mai ales pentru mine, am ratat mult. Am încercat să ajut echipa cu gol sau assist, dar se pare că nu a fost ziua mea. Nu am fost destul de concentrat şi am ratat.

Îi mulţumesc staff-ului că are încredere în mine, dar cel mai important e să învăţ ceva din lucrurile astea. Clasamentul e cam strâns şi, de la meci la meci, se joacă soarta campionatului.

Ne-am propus fim cât mai sus în clasament, depinde de meciuri, undeori câştigi, uneori pierzi, dar e important să te lupţi", a declarat Vladislav Blănuţă, la finalul meciului.

Antrenorul său, italianul Giovanni Costantino încă speră că atacantul său din Republica Moldova poate progresa.

"Blănuţă nu are încă multă experienţă. Cred că este un jucător cu mare calitate. Nu este posibil să ratezi atâtea ocazii, dar cred că are un viitor strălucit." a spus Costantino, la finalul partidei.

Afla mai multe despre: fc u craiovagiovanni costantinovladislav blanutadinamo 

viewscnt
Articole similare