Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rică Răducanu s-a resemnat în privinţa şanselor Rapidului la titlu: ”Nu prea mai este vorba despre aşa ceva”

Rică Răducanu s-a resemnat în privinţa şanselor Rapidului la titlu:  ”Nu prea mai este vorba despre aşa ceva”

Superliga

Comentarii

Rapid a început anul cu dreptul. Giuleştenii au câştigat primele două meciuri din 2024 şi au acumulat puncte vitale în lupta pentru titlu, deşi niciuna dintre cele două partide nu a fost lipsită de emoţii pentru elevii lui Bergodi.

”Tamango” o dă pe FCSB campioană: ”Cine altcineva să ia titlul?”

Fostul mare portar al Rapidului a declarat că nu crede că Rapid mai poate emite pretenţii în lupta pentru titlu, având în vedere că diferenţa dintre giuleşteni şi FCSB este de 11 puncte.

Cu toate acestea, ”Tamango” este de părere că o clasare pe podium ar reprezenta un succes pentru alb-vişinii.

”(n.r. Sărbătoriţi titlul cu Rapid la finalul acestui sezon?) Din câte văd, nu prea mai este vorba despre titlu, dar şi primele trei locuri sunt bune.  Eu zic că nu are cine să mai...Steaua (n.r. FCSB), cine altcineva să îl ia. Locurile 2-3 sunt foarte bune pentru Rapid.

(n.r. Ce părere aveţi de ceea ce face Dan Şucu la Rapid?) Dacă nu ar fi el... Oamenii care fac bine sportului sunt pe cale de dispariţie. Îl felicit, se descurcă, dar cred că şi echipa ar trebui să îi ofere satisfacţii mai mari”, a spus ”Rică” Răducanu.

În etapa cu numărul 24, Rapid primeşte vizita Oţelului. Partida este programată pe 3 februarie, de la ora 20:00 şi poate fi urmărită pe Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: rapidsuperligărică răducanu 

viewscnt
Articole similare