Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia ploieştenilor după înfrângerea dramatică. Papp şi Pârvu s-au dus peste Radu Petrescu

VIDEO | Reacţia ploieştenilor după înfrângerea dramatică. Papp şi Pârvu s-au dus peste Radu Petrescu

Petrolul

Comentarii

Antrenorul Florin Pârvu (48 de ani) şi jucătorul Paul Papp (34 de ani) s-au arătat nemulţumiţi de arbitrajul din partida dintre Petrolul Ploieşti şi CFR Cluj.

VIDEO | Reacţia ploieştenilor după ce au pierdut dramatic cu CFR

Petrolul Ploieşti a pierdut, pe teren propriu, contra celor de la CFR Cluj, scor 1-2, în etapa a 24-a din Superliga României.

Clujenii şi-au anunţat intenţiile ofensive încă din primul minut, când Otele a trimis puţin pe lângă poartă. 

Scorul a fost deschis însă de ploieşteni, în minutul 23, prin Irobiso. Oaspeţii au egalat în minutul 51, când Kader Keita a şutat din afara careului, lăsându-l spectator pe Zima. 

În minutul 74, Răzvan Sava a scos foarte bine la şutul pe poartă al lui Alex Musi, iar gazdele au pus presiune pe apărarea clujenilor, însă oaspeţii au înscris golul de trei puncte în minutul 90+4, prin Ciprian Deac.

Reuşita semnată de veteranul din atacul CFR-ului a fost contestată vehement de petrolişti, care au acuzat un fault în atac asupra lui Paul Papp.

Faza în cauză, controversată, a fost analizată şi în camera VAR, iar oficialii au decis că nu a fost nimic neregulamentar, astfel că golul a fost validat.

Dar la finalul meciului, antrenorul Florin Pârvu şi Paul Papp, jucătorul care a fost în centrul respectivei faze de joc, au fost surprinşi de camere când s-au dus pe teren să-i ceară socoteală ”centralului” Radu Petrescu şi asistenţilor săi.

În clasament, CFR Cluj are 42 de puncte şi ocupă locul secund în campionat, în timp ce Petrolul este pe locul 9, cu 31 de puncte.

Afla mai multe despre: petrolulpetrolul cfrpaul pappflorin parvu 

viewscnt
Articole similare