Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vorbim la federaţie să jucăm cu mai mulţi". Nicolae Dică a reacţionat după ce Andrei Dumiter a cerut să joace mai mult: "E bine"

"Vorbim la federaţie să jucăm cu mai mulţi". Nicolae Dică a reacţionat după ce Andrei Dumiter a cerut să joace mai mult: "E bine"

FC Voluntari

Comentarii

Nicolae Dică a recunoscut că FC Voluntari a scos norocos un punct cu Hermannstadt. Antrenorul a comentat şi declaraţia lui Andrei Dumiter, care a cerut mai multe minute de joc, după ce a venit de pe banca de rezerve şi a contribuit la egalare.

"Un punct norocos". Nicolae Dică a recunoscut după debutul la Voluntari şi a comentat declaraţia lui Andrei Dumiter

FC Hermannstadt a încheiat la egalitate, luni, în deplasare, scor 1-1, cu echipa FC Voluntari, în etapa a XXIV-a a Superligii. 

Pentru FC hermannstadt a marcat Paraschiv, în minutul 31. În minutul 90+7, arbitrul Szabolcs Kovacs a acordat penalti, după un fault al lui Găman asupra lui Dumiter. Decizia a fost luată după consultarea VAR. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de Florea, în minutul 90+8.

Nicolae Dică a comentat debutul său şi a salutat faptul că Andrei Dumiter a cerut să joace mai mult, în interviul acordat reporterului de la stadion. 

"Un punct norocos obţinut de noi, pentru că trebuie să fim realişti. Cei de la Sibiu au avut multe ocazii de a marca în a doua repriză, noi am avut câteva oportunităţi. Important e că băieţii au crezut până la final. Diferenţa a fost că am avut o posesie mai bună, dar în ultimii 25 de metri suferim mult. 

Voluntari era o echipă care juca contraatac, ce a făcut Sibiu cu noi azi. Am fost o echipă care a încercat, nu le pot reproşa că n-au încercat, dar vom munci să fim mai buni. Nu e uşor să schimbi de pe o zi pe alta. Am schimbat sistemul, am jucat 4-2-3-1, am încercat să facem anumite lucruri, dar în ultimii 25 de metri suferim. Am încredere că de la acest punct plecăm şi putem face lucruri mai bune. Pentru noi toate jocurile sunt importante şi grele. 

(n.r. - despre Dumiter, care a cerut mai multe minute de joc) Vorbim la federaţie să jucăm cu mai mulţi (n.r. - râde). E bine că-şi doresc să joace, mă bucură atitudinea lor, că au venit de pe bancă Doru Andrei, Dumiter, Florea. Le-am spus că jucătorii de pe bancă sunt importanţi şi azi au adus un plus", a declarat Nicolae Dică, după primul meci la FC Voluntari. 

Afla mai multe despre: nicolae dicanicolae dica fc voluntarivoluntari hermannstadt 

viewscnt
Articole similare