Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Patrick Mouratoglou a dat cărţile pe faţă. Şi-ar fi asumat răspunderea pentru suspendarea Simonei Halep

BREAKING | Patrick Mouratoglou a dat cărţile pe faţă. Şi-ar fi asumat răspunderea pentru suspendarea Simonei Halep

Simona Halep

Comentarii

Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Simonei Halep şi-ar fi asumat responsabilitatea pentru suspendarea fostei sale jucătoare.

Mouratoglou, alături de echipa sa de la Academia Mouratoglou şi-au asumar răspunderea pentru suspendarea Simonei Halep, anunţă Antena 3.

În cadrul audierilor care au avut loc joi la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), antrenorul de origine franceză a vorbit despre reponsabilitate pe care şi-o asuma în cazul contaminării involuntare a sportivei din Constanţa.

Echipa jucătoarei de tenis din România îşi doreşte cel puţin înjumătăţirea pedepsei de patru ani, la doi ani sau anularea completă a acesteia. Înjumătăţirea pedepsei ar vedea-o pe Simona pe teren din luna octombrie a acestui an.

Patrick Mouratoglou şi fizioterapeuta Candice Gohier au părăsit TAS după mai puţin de jumătate de oră şi nu au făcut nicio declaraţie la ieşirea de la audieri. La audierile de joi este prezentă şi Simona Halep.

10 ore petrecute de Simona Halep la TAS, miercuri

Miercuri, Halep a petrecut aproape 10 ore la TAS, unde au fost audiaţi mai mulţi experţi. Avocatul român al sportivei s-a arătat încrezător în şansele de reuşită ale Simonei Halep în procesul de la Lausanne. "Sigur că sunt şanse. Mereu am fost optimişti", a afirmat Bogdan Stoica.

Când a fost întrebat despre durata lungă a audierilor din prima zi, acesta a spus: "E normal, nu e nimic ieşit din comun". Halep nu va face nicio declaraţie pentru mass-media înainte de sfârşitul audierii. În urma audierii, Comisia TAS va delibera şi va pregăti hotărârea arbitrală care va conţine decizia şi motivarea acesteia.

Deocamdată nu se poate da nicio indicaţie cu privire la data la care va fi pronunţată hotărârea arbitrală finală. În 2022, la 21 octombrie, sportiva din Constanţa anunţa că a fost depistată pozitiv cu roxadustat, după un meci din primul tur la US Open.

 

Afla mai multe despre: simona haleptenispatrick mouratogloudopajtas 

viewscnt
Articole similare