Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rivalul lui Drăguşin, peste toţi jucătorii din Premier League. Capitolul la care fundaşul lui Tottenham este lider

VIDEO | Rivalul lui Drăguşin, peste toţi jucătorii din Premier League. Capitolul la care fundaşul lui Tottenham este lider

Premier League

Comentarii

Radu Drăguşin are viaţă grea şi la Tottenham, chiar dacă a refuzat concurenţa de la Bayern Munchen. Unul dintre rivalii pe post la formaţia din Londra a atins cea mai mare viteză din acest sezon în Premier League.

Capitolul la care fundaşul lui Tottenham este cel mai bun din Premier League

Radu Drăguşin a ajuns în această iarnă la Tottenham, dar are o concurenţă extrem de serioasă în centrul defensivei la gruparea londoneză.

În momentul de faţă, Ange Postecoglu se bazează pe cuplul de fundaşi centrali format din argentinianul Cristian Romero şi olandezul Micky van de Ven.

Primul dintre ei este vicecăpitanul echipei şi campion mondial cu Argentina, iar cel din urmă a ajuns lider într-un clasament de top din Premier League.

Mai exact, Micky van de Ven a devenit cel mai rapid jucător din campionatul Angliei în acest sezon. Fundaşul central olandez a atins o viteză de 37,38 de km/h, depăşind astfel recordul anterior deţinut de Kyle Walker, de 37,31 km/h, din 2023.

Van de Ven a reuşit să atingă viteza în cauză în partida cu Brentford, disutată chiar la finalul lunii ianuarie, scor 3-2.

Clasamentul celor mai rapizi jucători din Premier League în actuala stagiune este completat de Kyle Walker (37,32 km/h), Chiedozie Ogbene (36,93 km/h), Pedro Neto (36,86 km/h) şi Dominik Szoboszlai (36,76 km/h).

Micky van de Ven a ajuns la Tottenham în vara lui 2023, fiind cumpărat cu 40 de milioane de euro de la Wolfsburg, unde a jucat două sezoane (2021-2023). Gruparea din Bundesliga l-a luat cu 10,5 milioane de euro în 2021 de la Volendam, din Olanda.

În momentul de faţă, apărătorul olandez este cotat la 45 de milioane de euro, conform specialiştilor de la Transfermarkt.com, în timp ce Radu Drăguşin este evaluat la 20 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: premier leagueradu dragusintottenham 

viewscnt
Articole similare