Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cu Drăguşin în teren, Tottenham a fost egalată dramatic în prelungiri. Rivalul românului s-a poziţionat greşit, iar Everton a marcat | VIDEO

Cu Drăguşin în teren, Tottenham a fost egalată dramatic în prelungiri. Rivalul românului s-a poziţionat greşit, iar Everton a marcat | VIDEO

Stranieri

Comentarii

Tottenham a fost egalată dramatic de Everton, cu Radu Drăguşin introdus pe teren pe final, chiar în ziua în care a împlinit 22 de ani.

Tottenham, egalată dramatic în minutul 90+4. Drăguşin a fost pe teren | VIDEO

Tottenham a remizat, sâmbătă, în deplasare, scor 2-2, echipa Everton, într-un meci din etapa a 23-a a campionatului Angliei. 

Au marcat Richarlison ‘4, ’41 pentru Tottenham şi Calvert-Lewin ’30 şi Branthwaite ‘90+4 pentru Everton.

Internaţionalul român Radu Drăguşin, chiar de ziua lui, a intrat pe teren în minutul 89, în locul lui Pierre-Emile Hojbjerg. La cinci minute distanţă, spre ghinionul său, Tottenham a încasat golul care a stabilit scorul final.

Totuşi, fundaşul român nu a fost de vină la reuşita lui Everton, care a venit la o fază fixă. Cel care a greşit decisiv a fost chiar căpitanul lui Spurs, argentinianul Romero. Acesta a deviat nefericit spre adversarul care avea să marcheze.

Golul în cauză a fost analizat şi în cabina VAR, pentru o posibilă poziţie de offside, dar tot fundaşul campion mondial avea să-l ţină în joc pe jucătorul lui Everton.

Pentru Radu Drăguşin a fost al treilea meci bifat la Tottenham, toate în Premier League. De fiecare dată, a intrat în minutele de final.

Tottenham ocupă locul 4 în clasamentul din Premier League, cu 44 de puncte, în timp ce Everton este deasupra liniei retrogradării, pe 17, cu 19 puncte. Lider este Liverpool, care are 51 de puncte (22 de jocuri).

Afla mai multe despre: radu dragusintottenhampremier league 

viewscnt
Articole similare