Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ange Postecoglou a explicat de ce l-a transferat pe Radu Drăguşin! Nu se schimbă sistemul la Tottenham

Ange Postecoglou a explicat de ce l-a transferat pe Radu Drăguşin! Nu se schimbă sistemul la Tottenham

Fotbal

Comentarii

Radu Drăguşin (21 de ani) a devenit, în această iarnă, cel mai scump jucător român din istorie, după ce Tottenham a plătit celor de la Genoa 30.000.000 de euro (25 fixe+5 bonusuri).

De când s-a transferat la Tottenham, Radu Drăguşin a prins de două ori banca de rezerve a formaţiei antrenate de Ange Postecoglou.

  • Internaţionalul român a debutat în Premier League, în finalul jocului cu Manchester United (2-2), şi a rămas pe bancă la duelul din Cupa Angliei cu Manchester City (0-1).

De ce l-a transferat Tottenham pe Drăguşin

Cu Mickey van de Ven şi Cristian Romero reveniţi după accidentări, s-a vorbit foarte intens, în ultimele zile, de faptul că Ange Postecoglou va schimba sistemul de joc, într-unul cu trei fundaşi centrali, pentru a-i include pe toţi trei - de Ven, Romero şi Drăguşin, în primul ”11”.

Cu toate acestea, Ange Postecoglou a negat din start această posibilitatea şi a explicat care a fost, de fapt, adevărata intenţie prin aducerea lui Radu Drăguşin.

”(n.r. - Dacă se schimbă sistemul de joc) Categoric nu, pentru că, chiar dacă o descrii altfel, realitatea este că am avut zero fundaşi centrali pentru cele două poziţii, în cea mai mare parte a acestui an, aşa că a trebuit să joc cu fundaşi laterali acolo.

Motivul pentru care l-am adus pe Radu este pentru că - nu e vorba doar de accidentări - vor exista anumite meciuri în care vrem să schimbăm lucrurile şi avem nevoie de mai mult de doi fundaşi centrali de top.

Aducerea lui Radu ne oferă acum oportunitatea de a avea trei fundaşi centrali de top. Vor fi meciuri diferite, care vor cere lucruri diferite şi ne va permite să gestionăm timpul de joc al acestor jucători, astfel încât să nu mai am avem accidentări, aşa cum s-a întâmplat.

În ceea ce priveşte stilul diferit, este ceva despre care am discutat cu Radu. Evident, jucăm foarte diferit faţă de ceea ce este el obişnuit, dar îi place acest lucru. A fost atras de asta şi consideră că este ceea ce are nevoie pentru următoarea etapă a carierei sale.

Din nou, acest lucru a fost plăcut pentru mine, pentru că va fi foarte diferit. Dar, din nou, el este un tip care învaţă foarte repede şi deja pune toate întrebările de care are nevoie pentru a progresa. Sunt sigur că va reuşi să facă acest lucru”, declarat Ange Postecoglou, în presa britanică.

Titular cu Brentford?

Aşadar, Ange Postecoglou vrea să aibă în permanenţă un fundaş central proaspăt, gata să fie introdus pe teren, pentru ca cei doi titulari obişnuiţi să evite accidentările. 

Fie că vorbim în timpul partidelor, fie că vorbim de o titularizare într-un meci care nu prezintă un mare nivel de dificultate.

Cum ar partida contra celor de la Brentford, programată miercuri, 31 ianuarie, acasă, în Premier League. Presa din Regat anunţă că sunt şanse foarte mari ca Radu Drăguşin să fie titularizat în acest duel.

Afla mai multe despre: ange postecoglouradu dragusintottenham 

viewscnt
Articole similare