Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Drăguşin va fi Van Dijk al lui Tottenham”. Ce i se preconizează fundaşului român în Premier League. ”Îl felicit pentru acest transfer” | EXCLUSIV

”Drăguşin va fi Van Dijk al lui Tottenham”. Ce i se preconizează fundaşului român în Premier League. ”Îl felicit pentru acest transfer” | EXCLUSIV

Premier League

Comentarii

Radu Drăguşin (21 de ani) a debutat în tricoul lui Tottenham, echipă ce l-a făcut cel mai scump jucător român din istorie. Iar acesta este aşteptat să o ia pe urmele lui Virgil van Dijk (32 de ani) şi să devină unul dintre cei mai buni apărători din Premier League.

Radu Drăguşin s-a transferat la Tottenham de la echipa italiană Genoa, în schimbul sumei de 30 de milioane de euro. El a semnat un contract valabil până în 2030 cu formaţia din Premier League.

Acesta este doar primul transfer de răsunet reuşit de un internaţional român în actuala perioadă de mercato. După Drăguşin, este aşteptată şi mutarea lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid, conformare ce va veni, cel mai probabil, miercuri, 24 ianuarie.

Drăguşin, van Dijk de Tottenham? ”Îl felicit pentru transfer”

Totuşi, datorită transferului la Tottenham, Radu Drăguşin a doborât un record, el devenind cel mai scump jucător român din istorie, astfel că tranzacţia sa a fost intens mediatizată şi continuă să rămână şi acum în centrul atenţiei.

Unul dintre componenţii ”Generaţiei de Aur” care au jucat în Premier League, Florin Răducioiu, are încredere că tânărul fundaş central român are calitatea necesară să se impună în fotbalul englez şi, de ce nu, să devină un ”van Dijk al lui Tottenham”.

”Nu credeam că tot va lua un jucător atât de tânăr cu o asemenea sumă. În general, aceste sume de transfer nu mai impresionează, dar fiind român, m-a impresionat. Îl felicit pentru acest transfer. Înseamnă că managerul de acolo a văzut un potenţial foarte mare în el.

Dacă va confirma şi dacă, de ce nu, va deveni titular la Tottenham, în viitor probabil va fi un fel de van Dijk al lui Tottenham. Aşa cred că vor gândi ei. Să investeşti 30 de milioane de euro într-un jucător de 21 de ani nu e uşor.

Rămâne de văzut dacă va confirma şi va fi titular în echipa lui Tottenham. E cu totul alt nivel în Anglia. Viteza de joc este mult mai mare. Se joacă într-un ritm infernal. Timpul ne va spune dacă a făcut alegerea corectă”, a declarat Răducioiu, la Orange Sport.

Radu Drăguşin a debutat în Premier League, cu ocazia meciului disputat de noua sa echipă, Tottenham Hotspur, pe stadionul Old Trafford, împotriva lui Manchester United, încheiat la egalitate, scor 2-2, la jumătatea acestei luni, în cadrul etapei a 21-a.

Internaţionalul român este cotat la 20 de milioane de euro, conform specialiştilor de la Transfermarkt.com. A adunat 13 meciuri la naţionala României.

Virgil van Dijk, fundaşul cu care este comparat Radu Drăguşin, a ajuns unul dintre cei mai buni jucători pe postul său din fotbalul mondial şi, la 32 de ani, o legendă a lui Liverpool.

Afla mai multe despre: radu dragusinvirgil van dijkpremier leaguetottenham 

viewscnt
Articole similare