Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trădare la nivel înalt! Vedeta Stelei din sezonul trecut a semnat cu Dinamo. Anunţul oficial

Trădare la nivel înalt! Vedeta Stelei din sezonul trecut a semnat cu Dinamo. Anunţul oficial

Rugby

Comentarii

Hinckley Vaovasa este noul jucător al echipei de rugby CS Dinamo. Anunţul a fost făcut pe pagina oficială a ”Buldogilor”.

”Cel mai spectaculos jucător din campionatul intern a semnat cu Dinamo! Hinckley VAOVASA este ”Buldog”! Campioana României la rugby s-a întărit pentru sezonul 2024 cu un jucător de top. În vârstă de 25 de ani, Hinckley Vaovasa a semnat cu Dinamo pentru un an cu drept de prelungire pentru încă unul.

Născut în Samoa, dar cetăţean neo-zeelandez, Vaovasa este eligibil pentru naţionala de rugby a României, cu care a participat la Cupa Mondială 2023. Jucător rapid, puternic şi versatil, Vaovasa poate juca pe orice poziţie la linia de treisferturi. 

”Sunt de 7 ani în România şi pot să spun că mă simt aici ca acasă. România mi-a oferit oportunitatea de a-mi împlini un vis din copilărie, acela de a juca la Cupă Mondială, aşa că sunt mereu recunoscător pentru această ţară. Sunt bucuros că m-am alăturat campioanei Dinamo şi sper ca împreună să menţinem titlul şi în 2024”, a declarat Vaovasa. 

El a jucat în ţară pentru CSM Bucureşti, RC Timişoara şi Steaua”, a notat CS Dinamo Bucureşti pe Facebook.

În sezonul trecut, Dinamo a eliminat-o pe Steaua în semifinalele Ligii Naţionale şi a câştigat primul titlu după 15 ani de secetă. La Cupa Mondială, Vaovasa a bifat două partide, contra Irlandei şi Africii de Sud.

Afla mai multe despre: dinamosteauarugby 

viewscnt
Articole similare