Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Se simte”. Clubul din România care şi-a vândut vedeta la FCSB are dificultăţi | EXCLUSIV

”Se simte”. Clubul din România care şi-a vândut vedeta la FCSB are dificultăţi | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a sperat să dea lovitura la FCSB cu Luis Phelipe (22 de ani), dar conducerea celor de la Poli Iaşi resimte plecarea jucătorului brazilian din Copou.

Poli Iaşi resimte pierderea lui Luis Phelipe, cedat la FCSB

Luis Phelipe a ajuns în această iarnă de la Poli Iaşi la FCSB, după ce Gigi Becali a plătit formaţiei din Moldova suma de 200.000 de euro.

Acesta a jucat trei meciuri la liderul din România, dar nu a reuşit să aibă vreo contribuţie ofensivă, astfel că rămâne de văzut câtă răbdare va mai avea patronul echipei cu el.

Mai mult, nu este exclusă nici varianta ca Luis Phelipe să revină la Poli Iaşi, formaţie care a acuzat pierderea jucătorului brazilian.

În cele trei meciuri disputate în acest an, gruparea din Copou a câştigat o singură dată şi ocupă în prezent locul 14, cu 26 de puncte. Doar Botoşani şi Dinamo sunt mai jos decât ieşenii în clasament.

”(n.r. Regretaţi că l-aţi vândut pe Luis Phelipe?) Ne-am asumat, dar sper ca echipa să arate din ce în ce mai bine. Mereu se simte când pleacă un jucător important”, a declarat preşedintele Consiliului Director al lui Poli, Cornel Şfaiţer, pentru Orange Sport.

Luis Phelipe a jucat la Poli Iaşi în prima parte a acestui sezon, reuşind trei goluri şi trei pase decisive în 20 de partide jucate.

Gigi Becali, despre Luis Phelipe după meciul cu Universitatea Craiova (3-0)

"Luis Phelipe nu a fost în nota lui, adică dacă vezi că a fost schimbat, nu a fost. A avut emoţii. Miza jocului, teama, primul joc mai important pentru el, dar eu zic că va fi mai bun cu Farul", a afirmat Gigi Becali, la palat.

Gigi Becali, despre Luis Phelipe după meciul cu Farul Constanţa (1-1)

"Vor fi şanse pentru el, (n.r. Luis Phelipe) că am încredere în talentul lui, numai că.. Dacă mai joacă 2-3 meciuri aşa.. hai la revedere, du-te tată. Nu contează, am pierdut. 

Noi nu aşteptăm aici, noi jucăm în viteză, ţac-pac. Nu ai văzut? Când vine minge nu mai stă să o preia. Tzang, zang, tzang, zang, bam, gol!", a precizat Gigi Becali, la palat.

Luis Phelipe ar putea reveni la Poli Iaşi

”Când ajungi acolo trebuie să fii pregătit din toate punctele de vedere. Sau cine îl transferă trebuie să strângă despre el toate informaţiile. Dar pe mine nu mă mai miră nimic.

Acum trei săptămâni el era Pele pentru FCSB, era unt pe pâine, iar acum nici măcar unt pe pâine nu mai este? Untul de pe pâine s-a topit? Păi cum vine asta?

Eu unul aş avea nevoie de Luis Phelipe şi nu aş spune niciodată nu unei posibile reveniri. Deci nu exclud o asemnea posibilitate”, puncta Leo Grozavu, conform Prosport, zilele trecute.

Afla mai multe despre: fcsbluis phelipepoli iasisuperliga 

viewscnt
Articole similare