Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Are nevoie de un psiholog. Nu e în apele lui”. Avertisment pentru fotbalistul pe care abia l-a transferat Becali | EXCLUSIV

”Are nevoie de un psiholog. Nu e în apele lui”. Avertisment pentru fotbalistul pe care abia l-a transferat Becali | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Luis Phelipe a fost titular la FCSB pentru a doua partidă consecutivă, contra Universităţii Craiova (3-0).

Probleme pentru un jucător de la FCSB? ”Ar avea nevoie de un psiholog. Nu e în apele lui” | EXCLUSIV

FCSB a învins-o, duminică seara, în deplasare, scor 3-0, pe Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a 23-a a Superligii.

Basarab Panduru a urmărit partida şi s-a arătat îngrijorat de forma unui jucător de la FCSB. Panduru a afirmat că nu-l mai recunoaşte pe brazilianul Luis Phelipe, care a avut evoluţii slabe în primele două meciuri din 2024.

Luis Phelipe a jucat timp de o repriză în derby-ul cu CSU Craiova, scor 3-0, până să fie înlocuit la pauză de Octavian Popescu.

Bogdan Cosmescu: FCSB a avut doar două probleme: Luis Phelipe şi Pantea. La restu nu ai ce să le reproşezi. 

Dan Udrea: Dacă la pauză FCSB avea doi jucători under, Luis Phelipe nu era schimbat. El a căzut victimă

Bogdan Cosmescu: Da, dar a jucat si modest, slab. 

Basarab Panduru S-a văzut... Nu e in apele lui el nu face din astea. Vrea să faca o fenta si dă cu drpetul şi se duce mingea nu ştiu cum. Acolo deja iti dai seama că nu e ok..

Bogdan Cosmescu: La el ar trebui să lucreze cu un pshilog. Mi se pare că este emotiv, cum să ratezi voleul ăla? A arătat ca un baiat pregătit bine fizic, dar care este la inceput de fotbal.

  • FCSB s-a impus cu 3-0, ajungând la 50 de puncte şi fiind lider detaşat în clasament. Universitatea Craiova este pe locul 5, cu 34 de puncte.

Gigi Becali: "Luis Phelipe a avut emoţii la Craiova, a fost primul joc mai important pentru el"

Totuşi, Becali a lăsat de înţeles că Luis Phelipe are şanse mari să fie titular şi în partida următoare, contra campioanei Farul Constanţa.

"Luis Phelipe nu a fost în nota lui, adică dacă vezi că a fost schimbat, nu a fost. A avut emoţii. Miza jocului, teama, primul joc mai important pentru el, dar eu zic că va fi mai bun cu Farul", a spus Gigi Becali.

Următorul meci al celor de la FCSB este programat luni, de la ora 20:00, contra campioanei Farul Constanţa, pe Arena Naţională.

Afla mai multe despre: luis phelipefcsbbasarab panduru 

viewscnt
Articole similare