Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După Compagno, FCSB a ţintit o altă vedetă de la FCU Craiova. Tratative de la distanţă între Gigi Becali şi Adrian Mititelu | EXCLUSIV

 După Compagno, FCSB a ţintit o altă vedetă de la FCU Craiova. Tratative de la distanţă între Gigi Becali şi Adrian Mititelu | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Adrian Mititelu a recunoscut că FCSB şi-a îndreptat interesul, în urmă cu ceva vreme, către unul dintre jucătorii săi.

Interzis pentru FCSB! Gigi Becali nu se poate atinge de starul din Superligă: ”Degeaba are miliarde”

Gigi Becali s-a interesat de preţul lui Juan Bauza, după ce în urmă cu un an şi jumătate l-a cumpărat pe Compagno de la FCU Craiova 1948 în schimbul sumei de 1.500.000 de euro.

Adrian Mititelu a declarat în repetate rânduri că exclude cu desăvârşire că cel mai valoros jucător al său să meargă la FCSB. Patronul lui FCU a dezvăluit că FCSB a s-a interesat printr-o cale intermediară de suma de transfer al lui Bauza.

”(n.r. Discuţie cu Gigi?) Eu n-am mai vorbit de mult cu domnul Becali, de la transferul lui Compagno, prin oameni comuni. A fost o întrebare pentru Bauza, nu discuţie, şi au întrebat cât costă Bauza şi eu am spus că nu e de vânzare. Am zis că nu i-l dau că e prea bun, nu-l dau la FCSB. 

Becali e băiat deştept, l-a vândut cu 3.000.000 de euro pe Cordea. El când cumpără de la alţii, vrea să fie deştept, iar cei mai mulţi vâneduţi de el nu au făcut nimic pe acolo. Atunci e bun fotbalul. Degeaba are miliardele alea pe care le are cum spune domnul Dragomir, dar pe Bauza nu-l poate avea. Am zis că nu se vinde la el”, a spus Adrian Mititelu la Orange Sport.

Juan Bauza l-a costat pe Adrian Mititelu aproximativ 200.000 de euro, sumă pe care a plătit-o celor de la Csikszereda în două tranşe: 50.000 de euro pentru un împrumut în vara lui 2021 + 150.000 de euro pentru transferul definitiv în vara lui 2022.

  • 5 goluri şi 5 pase decisive în 16 partide de Superligă a adunat Juan Bauza în acest sezon.

Afla mai multe despre: superligăfcsbgigi becalijuan bauzaadrian mititelu 

viewscnt
Articole similare