Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost la Dinamo, dar exclude revenirea: ”Nu, absolut!”. Dezvăluirea făcută de unul dintre personajele marcante din istoria recentă a ”câinilor” | EXCLUSIV

A fost la Dinamo, dar exclude revenirea: ”Nu, absolut!”. Dezvăluirea făcută de unul dintre personajele marcante din istoria recentă a ”câinilor” | EXCLUSIV
Comentarii

Dinamo trece printr-o perioadă extrem de delicată în istoria clubului. La finalul actualui sezon, formaţia din Bucureşti riscă să retrogradeze pentru a doua oară, iar omul care a readus-o vara trecută în elita fotbalului românesc nu mai ia în considerare o posibilă revenire la ”câini”.

Dinamo a început anul 2024 dezastruos. ”Câinii” au înregistrat trei eşecuri la rând, în urma cărora au coborât pe ultima poziţie a clasamentului.

În momentul de faţă, formaţia alb-roşie are doar 16 puncte acumulate în 24 de etape. Din sezonul regular au mai rămas de disputat şase runde.

Astfel că misiunea lui Dinamo pentru finalul stagiunii se anunţă una cum nu se poate mai dificilă, iar salvarea de la retrogradare pare o utopie acum pentru întreaga suflare alb-roşie.

Prin urmare, formaţia bucureşteană riscă să petreacă un singur sezon în Superligă, acolo unde revenise după stagiunea precedentă petrecută în Liga 2.

Cel care a reuşit promovarea lui Dinamo în elita fotbalului românesc a fost Ovidiu Burcă, dar nu a reuşit să menţină nivelul rezultatelor şi în prima ligă.

Istoria s-ar putea repeta pentru Dinamo. ”Câinii”, ultimii în Superligă

În cele din urmă, antrenorul român a fost înlocuit la finalul anului trecut cu tehnicianul croat Zeljko Kopic, dar nici acesta nu a putut să aducă un aer proaspăt la echipă şi să schimbe rezultatele negative cu unele pozitive.

Cât despre Ovidiu Burcă, acesta a dezvăluit dacă mai există varianta de a mai sta la masa discuţiilor cu cei din conducere lui Dinamo de a mai prelua echipa.

”Nu, absolut. Când am plecat, s-a închis un capitol în viaţa mea, drumurile noastre s-au despărţit, vedem în viitor dacă se va intersecta. Eu acum am drumul meu, deocamdată drumurile noastre sunt separate”, a declarat Burcă, pentru Orange Sport.

Referitor la ce urmează în cariera sa de antrenor, Ovidiu Burcă a enumerat aspectele de care va ţine cont atunci când va fi să preia o viitoare echipă.

”E destul de dificil să anticipez încotro o să fie următoarea destinaţie, îmi doresc un proiect ambiţios cum sunt eu, cu care să mă identific, un patron, un consiliu de adminsitraţie ambiţios. E important să mă regăsesc total în ce fac”, a completat antrenorul în vârstă de 43 de ani.

Ovidiu Burcă a fost antrenorul lui Dinamo timp de un an şi patru luni, între 21 iulie 2022 şi 28 noiembrie 2023. În cele 56 de meciuri pe care le-a petrecut la cârma ”câinilor”, Burcă a obţinut 19 victorii, 15 remize şi 22 de înfrângeri.

Afla mai multe despre: dinamoovidiu burcasuperligaliga 2 

viewscnt
Articole similare