Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Burcă regretă plecarea lui Ghezali de la Dinamo: ”E un jucător special. Mai avea nevoie de răbdare!” | EXCLUSIV

Ovidiu Burcă regretă plecarea lui Ghezali de la Dinamo: ”E un jucător special. Mai avea nevoie de răbdare!” | EXCLUSIV
Comentarii

Lamine Ghezali (24 de ani) a plecat din ”Ştefan cel Mare”, după doar un an şi jumătate petrecut la Dinamo.

Burcă, doar cuvinte de laudă pentru Ghezali

Lamine Ghezali, unul dintre cei mai iubiţi jucători de la Dinamo, şi-a luat rămas bun după ce noul antrenor, Kopic, a renunţat la el.

Ovidiu Burcă regretă faptul că Dinamo a renunţat la Ghezali. Burcă avut doar cuvinte de laudă pentru atacantul francez.

”Ghezali e un jucător special. Şi mie la început mi-a fost dificil să lucrez cu el, dar după ce l-am cunoscut am creat o relaţie umană foarte bună cu el şi am reuşit să desluşesc caracterul şi să înţeleg foarte mult ce face pe teren.

Nu ştiu, poate noul antrenor a venit cu altele. Mie îmi pare sincer rău, dacă mai aveau răbdare cu el cred ca se putea adapta şi la nivelul Ligii I pentru că e un jucător valoros”, a declarat Burcă pentru Orange Sport.

Cu noua sa echipă, fotbalistul francez se va lupta la promovare în prima ligă din Grecia. Levadiakos este pe primul loc în eşalonul secund, cu 39 de puncte, la trei distanţă de urmăritoarea AEL Larissa.

  • În acest sezon, Ghezali a evoluat în 21 de partide pentru cei de la Dinamo, dar nu a reuşit să marcheze sau să ofere vreo pasă decisivă.

În sezonul trecut, Lamine Ghezali a fost unul dintre jucătorii de bază ai lui Dinamo, „câinii” reuşind să promoveze miraculos. Nu mai puţin de 13 goluri şi cinci assist-uri şi-a trecut în cont mijlocaşul francez, în cele 31 de meciuri bifate pentru „câini”.

A fost la Dinamo, dar exclude revenirea: ”Nu, absolut!”. Dezvăluirea făcută de unul dintre personajele marcante din istoria recentă a ”câinilor” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: ghezalidinamoovidiu burcă 

viewscnt
Articole similare