Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo transferă atacant de top pentru a se salva de la retrogradare! Planul lui Andrei Nicolescu, dezvăluit

Dinamo transferă atacant de top pentru a se salva de la retrogradare! Planul lui Andrei Nicolescu, dezvăluit
Comentarii

Dinamo vrea să îl transfere pe atacantul kosovar Astrit Selmani.

Dinamo pregăteşte cel mai important transfer al iernii!

Dinamoviştii au probleme mari în clasamentul Superligii, acolo unde ocupă ultima poziţie după 24 de etape, cu 16 puncte. Totuşi, Andrei Nicolescu nu a renunţat la lupta pentru salvarea de la retrogradare şi munceşte din greu pentru a aduce noi jucători.

Cea mai recentă ţintă? Atacantul kosovar Astrit Selmani, actualmente liber de contract. Vârful de 26 de ani s-a despărţit de Hapoel Beer Sheva recent, deşi gruparea din Israel plătea 1 milion de euro pentru serviciile sale în 2022, anunţă Fanatik.

Dacă totul decurge conform planului gândit de Nicolescu, acesta ar fi al 7-lea transfer din această iarnă al lui Dinamo, după Darko Velkovski, Goergi Milanov, Damgoj Pavicic, Eddy Gnahore, Dorian Răilean şi Petru Neagu.

 5 kosovari mai sunt în Superligă: Albion Rrahmani, Ermal Krasniqi şi Florent Hasani (Rapid), Rion Zejnullahu (CFR Cluj şi Albin Berisha (Petrolul)
  • 350.000 de euro este cota de piaţă a lui Astrit Selmani, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com
  • 5 meciuri a bifat atacantul pentru naţionala statului Kosovo

Ovidiu Burcă regretă plecarea lui Ghezali de la Dinamo: ”E un jucător special. Mai avea nevoie de răbdare!” | EXCLUSIV

Lamine Ghezali (24 de ani) a plecat din ”Ştefan cel Mare”, după doar un an şi jumătate petrecut la Dinamo.

Lamine Ghezali, unul dintre cei mai iubiţi jucători de la Dinamo, şi-a luat rămas bun după ce noul antrenor, Kopic, a renunţat la el.

Ovidiu Burcă regretă faptul că Dinamo a renunţat la Ghezali. Burcă avut doar cuvinte de laudă pentru atacantul francez.”Ghezali e un jucător special. Şi mie la început mi-a fost dificil să lucrez cu el, dar după ce l-am cunoscut am creat o relaţie umană foarte bună cu el şi am reuşit să desluşesc caracterul şi să înţeleg foarte mult ce face pe teren.

Nu ştiu, poate noul antrenor a venit cu altele. Mie îmi pare sincer rău, dacă mai aveau răbdare cu el cred ca se putea adapta şi la nivelul Ligii I pentru că e un jucător valoros”, a declarat Burcă pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: dinamoandrei nicolescutransfer 

viewscnt
Articole similare