Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Horaţiu Moldovan, pus în gardă de MM Stoica: „Dacă nu joacă la Atletico, nu ar avea niciun motiv să fie în lot pentru EURO!”

Horaţiu Moldovan, pus în gardă de MM Stoica: „Dacă nu joacă la Atletico, nu ar avea niciun motiv să fie în lot pentru EURO!”

Stranieri

Comentarii

Horaţiu Moldovan continuă să fie rezervă neutilizată la meciurile celor de la Atletico Madrid.

Horaţiu Moldovan, în pericol să rateze EURO

Horaţiu Moldovan a fost transferat de Atletico Madrid de la Rapid în această iarnă, dar internaţionalul român are şanse foarte mici să prindă postul de titular. Jan Oblak este favoritul lui Diego Simeone şi situaţia e foarte greu de schimbat.

În acest context, se pune întrebarea dacă Horaţiu Moldovan ar merita să fie portarul naţionalei la Campionatul European din Germania. MM Stoica consideră că, atât timp cât nu prinde minute, fostul portar de la Rapid nu mai poate fi numărul unu în poarta României.

„La Horaţiu Moldovan ai variante. În afară de meciurile naţionalei, Moldovan are experienţă internaţională zero. E greu de crezut că, dacă nu va apăra deloc, ceea ce se va întâmpla, va fi numărul unu.

Dacă va fi premiat pentru că fără el nu se califică naţionala şi se consideră un premiu participarea la EURO pentru cei care au contribuit decisiv, atunci va apăra el.

Eu nu spun că aşa trebuie să se judece, eu doar prezint variantele. Pentru că altfel nu ar avea niciun motiv nici măcar să fie în lot pentru EURO”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

  • 2,6 milioane de euro este cota de piaţă a lui Horaţiu Moldovan, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com
  • 9 meciuri are goalkeeper-ul lui Atletico Madrid în tricoul echipei naţionale de fotbal a României

Afla mai multe despre: horatium moldovanatletico madridechipa nationala 

viewscnt
Articole similare